/گام‌به‌گام با انقلاب اسلامی (۳۲)/ رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی خبر داد:

رونق تولید فرآورده‌های فراسودمند «عناب» و توسعه‌ی برنامه‌ی اشتغال‌زایی روستایی

۱۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۰ کد : ۱۰۳۱۶ عمومی تاپ خبر
مهندس صادقی با اشاره به این‌که خروجی تمامی اقدامات جهاددانشگاهی، تحقق عملی رونق تولید را در مباحث مربوط سبب می‌شود، گفت: این واحد در حوزه‌ی بهینه‌سازی، تولید و فرآوری عناب و ایجاد ارزش‌افزوده‌ی حداکثری از طریق تولید فرآورده‌های فراسودمند عناب فعالیت دارد.
رونق تولید فرآورده‌های فراسودمند «عناب» و توسعه‌ی برنامه‌ی اشتغال‌زایی روستایی

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی، مهندس جلال‌الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به سالگرد تاسیس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی، ظرفیت‌های مختلفی در بخش‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دارد.
وی افزود: این نهاد، مجری طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی و موثر در شناسایی، آموزش و توانمندسازی افراد در راستای ایجاد مشاغل خانگی و اتصال به پشتیبانان استانی و ملی به‌عنوان تضمینی برای فروش محصولات با تکیه بر پژوهش‌های مشخص است.


رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی بیان کرد: این واحد در حوزه‌ی بهینه‌سازی، تولید و فرآوری عناب و ایجاد ارزش‌افزوده‌ی حداکثری از طریق تولید فرآورده‌های فراسودمند عناب نیز فعالیت کرده که در این زمینه برای 100 نفر به‌صورت مستقیم و 250 نفر به‌صورت غیرمستقیم با تکیه بر پژوهش‌های مشخص این نهاد در رشته‌های زراعت، باغبانی، گیاهان دارویی، بازاریابی، اقتصاد کشاورزی و صنایع‌دستی اشتغال‌زایی خواهد داشت.


مهندس صادقی ادامه داد: جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی، کمک موثری به ارتقای روحیه‌ی بانوان خانه‌دار از طریق فعالیت اثربخش دبیرخانه آسیب‌های اجتماعی با اجرای موفق دوره‌های آموزشی، برنامه‌های نشاط‌آور، کارگاه‌ها، سمینارها، اردوها و جشنواره‌ها با تکیه بر پژوهش‌های علمی جهاددانشگاهی داشته است.


وی افزود: اجرای موفق طرح تدوین برنامه‌ی توسعه‌ی اقتصادی و اشتغال‌زایی روستایی برای بیش از 100 روستای استان و طرح تهیه‌ی برنامه‌ی راهبردی ـ عملیاتی شهرداری قهستان با تکیه بر نیروهای متخصص جهاددانشگاهی در رشته‌های مدیریت شهری، مدیریت روستایی و عمران و معماری از دیگر برنامه‌های این واحد بوده است.


رییس جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به این‌که خروجی تمامی این اقدامات، تحقق عملی رونق تولید را در مباحث مربوط سبب می‌شود، تصریح کرد: اگر قصد داریم جهاددانشگاهی را زنده نگه داریم، نباید از فرهنگ جهادی فاصله بگیریم و لازمه‌ی این اتفاق، حفظ روحیه‌ی جهادی در افراد و در سطح سازمان، جذب و تربیت نیروهای انسانی، جوان و مومن، انقلابی، وطن‌خواه توانمند، کاربلد و کارآمد است.
مهندس صادقی یادآور شد: این اتفاق زمانی رخ می‌دهد که جهادگران معتقد و متعهد که بهترین سال‌های عمر خویش را برای رشد، گسترش و موفقیت این نهاد و فرهنگ جهادی گذاشته‌اند، در انتخاب افراد برای ورود به جهاددانشگاهی و پرورش آنان، نقش کلیدی داشته باشند.

کلیدواژه‌ها: سی‌ونهمین سالگرد جهاددانشگاهی جهاددانشگاهی خراسان‌جنوبی روسای واحدهای سازمانی جهاددانشگاهی عناب


نظر شما :