بهرهمندی بیش از ۱۳۰۰ نفر از خدمات آموزشی مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان، دکتر مجتبی تاجری 13 مرداد به مناسبت سالگرد جهاددانشگاهی در ارتباط با فعالیت ها و برنامه های مرکز آموزش زبانهای بینالمللی جهاددانشگاهی زاهدان اظهار کرد: معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی واحد استان به منظور گسترش فعالیت های آموزشی و با توجه به نیاز روزافزون شهروندان، فعالیت خود را در زمینه آموزش زبان های خارجی و بین المللی در مرکز تخصصی زبان آغاز کرده است.
وی با بیان این که در این مرکز علاوه بر دوره های آموزشی زبان انگلیسی که در رده های سنی کودکان، نوجوانان و بزرگسالان برگزار می شود، افزود: با توجه به درخواست و نیاز فراگیران و بر اساس نیازسنجی های انجام شده، دوره های زبان اردو، آلمانی، فرانسه و عربی نیز راه اندازی و مشغول آموزش این زمینه ها به فراگیران است.
مدیر آموزش جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان ادامه داد: کلاس های تخصصی آمادگی آزمون های IELTS و MSRT نیز از دیگر دوره های مرکز زبان است که با استقبال دانشجویان و دانشگاهیان مواجه شده است.
تاجری تصریح کرد: این مرکز با انعقاد تفاهمنامه همکاری با آموزش و پرورش زمینه مناسبی برای استفاده فرهنگیان و دانش آموزان از امکانات مرکز زبان فراهم کرده که با اجرای این طرح گامی مناسب جهت توانمندسازی فرهنگیان و افزایش مهارت های زبانی دانش آموزان که لازمه موفقیت و پیشرفت در جامعه امروزی می باشد، برداشته است.
وی در ادامه به تشریح برنامههای در دست اجرا و آینده این مرکز پرداخت و گفت: برگزاری آزمون های آزمایشی، برگزاری سمینارهای علمی و آموزشی جهت اشنایی با دوره های ایلتس، MSRT، برگزاری آموزش های مجازی و آنلاین، اجرای طرح تربیت مدرس زبان انگلیسی، اجرای تورهای زاهدانگردی، برگزاری مسابقات کتابخوانی به زبان انگلیسی، ورود به حوزه ترجمه و راه اندازی دارالترجمه رسمی در زاهدان و ... از جمله فعالیت های پیش روی این مرکز آموزشی خواهد بود.
مدیر آموزش جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: در افق چشم انداز دو ساله برنامه ریزی شده تا این مرکز با ارایه خدمات پشتیبانی چون اینترنت رایگان، منابع و متون آموزشی، استفاده از جدیدترین متدهای آموزشی و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری، آزمونهای رایگان و ارزیابی هفتگی و ... به یکی از معتبرترین مراکز آموزشی زبان های خارجی در استان تبدیل شود.
تاجری هم مرزی با دو کشور خارجی( افغانستان و پاکستان)، وجود منطقه آزاد چابهار و رفت و آمدهای هیات های خارجی و علاقه دانش آموختگان دانشگاهی به ادامه تحصیلات در خارج از کشور و افزایش دانشجویان تحصیلات تکمیلی را از جمله دلایل علاقه مندی به فراگیری زبانهای خارجی دانست.
وی ادامه داد: از ویژگی های شاخص این مرکز آموزش رسمی زبان اردو برای اولین بار در استان است که با توجه به هم مرزی با کشور پاکستان و مراودات تحصیلی و تجاری با کشور هندوستان فراگیری این زبان با استقبال علاقه مندان مواجه شده است.
مدیر آموزش جهاددانشگاهی سیستان و بلوچستان از بهرهمندی بیش از 1300 نفر از خدمات این مرکز در یکسال گذشته خبرداد و افزود: در این مدت بالغ بر 100 دوره آموزشی نیز در این مرکز برگزار شده است.
نظر شما :