دکتر طیبی در مراسم تکریم رییس سابق و معارفه رییس جدید سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور اظهار کرد:

اساس توسعه و پیشرفت، توسعه فرهنگی است/ اصلی‌ترین کار؛ گسترش فعالیت‌های قرآنی

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۸:۰۲ کد : ۱۰۲۹ فرهنگی تاپ خبر
رییس جهاد دانشگاهی در مراسم تکریم رییس سابق و معارفه رییس جدید سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، با بیان اینکه اساس توسعه و پیشرفت، توسعه فرهنگی است، گفت: اصلی‌ترین کار در این عرصه گسترش فعالیت‌های قرآنی است.
اساس توسعه و پیشرفت، توسعه فرهنگی است/ اصلی‌ترین کار؛ گسترش فعالیت‌های قرآنی

 

 

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از ایکنا ، دکتر سیدحمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی در مراسم تکریم رییس سابق و معارفه رییس جدید سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور که امروز یکشنبه، ۲۴ تیر برگزار شد، ضمن تبریک هفته کرامت، اظهار کرد: ما در جهاددانشگاهی، اساس توسعه و پیشرفت را ابتدا توسعه فرهنگی می‌دانیم و بعد در این بستر، توسعه علمی و فناورانه و آموزشی را مهم می‌دانیم.

وی ادامه داد: اساسی‌ترین و اصلی‌ترین کار فرهنگی، فعالیت‌های قرآنی است و از شروع فعالیت جهاددانشگاهی، کار در حوزه قرآن شروع شد و در این عرصه شخصیت‌های بارزی هم‌چون دکتر خاکی، دکتر رضایی‌زاده، شهید تقوی و دکتر صابرفرزام، کار‌های ارزنده‌ای انجام دادند.

اساس توسعه و پیشرفت، توسعه فرهنگی است/ اصلی‌ترین کار؛ گسترش فعالیت‌های قرآنی

وی با بیان اینکه کار‌های ارزنده‌ای انجام شده که آقای دکتر شوشتری باید آن‌ها را ادامه دهد، گفت: یکی از مهمترین فعالیت‌ها که باید گسترش یابد، فعالیت‌های پژوهشکده مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن کریم است. اگر امروز در جامعه دچار مشکل هستیم، به این دلیل است که در پیاده‌سازی دستورات خداوند در قرآن خوب عمل نکرده‌ایم. در این صورت مردم جامعه‌ای خواهند داشت که زندگی سعادتمندانه ذیل آن تعریف شده است و به آن دست خواهند یافت.

دکتر طیبی در پایان برای دو رییس اسبق و فعلی سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور آرزوی سلامتی و موفقیت در همه عرصه‌ها را ابراز داشت.

همچنین در بخش دیگری از این مراسم، حبیب مهکام، پیشکسوت قرآنی کشورمان با اشاره به اینکه خود را جزء لاینفک این مجموعه می‌داند، به خوانش یک شعر کوتاه پرداخت و پس از آن نیز عباس سلیمی، پیشکسوت قرآنی کشورمان به بیان سخنانی پرداخت.

وی گفت: ماهیت خدمت در نظام اسلامی متشکل از مقاطع به هم پیوسته است و گسستی ندارد. در واقع شبیه مسابقات دو میدانی است که یک مدیر مسیری را می‌رود و مدیر دیگر ادامه آن مسیر را طی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه به تمام ویژگی‌های «فرزام» که در این جلسه به آن اشاره شد، باید حسن خلق و مأخوذ به حیا بودن را هم اضافه کنیم، افزود: برای مدیر قبلی این مجموعه و نیز مدیر جدید آرزوی توفیق داریم.

سلیمی به چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی اشاره و بیان کرد: مسوولیت سیدمحمدجواد شوشتری در آستانه چهلمین سال انقلاب سنگین‌تر است و با وجود تحولاتی که در گذشته وجود داشته است، باید شاهد تحولات بیشتری باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم، رحیم خاکی، قاری بین‌المللی کشورمان با اشاره به اینکه به عنوان عضو کوچک جهاد خوشحال هستم عزیزی از خود سازمان بر این مجموعه مدیریت داشت و الان هم یکی از اعضای سابق مجموعه مدیریت را بر عهده گرفته است.

وی افزود: باید وظایف جدید و تازه تعریف شود و با توجه به وظایف خطیری که در این زمان داریم، این سازمان می‌تواند ماموریت‌های جدی در عرصه داخلی و بین‌المللی اجرا کند. امیدوارم مدیریت جدید با کمک جامعه قرآنی به این مهم برسد.

یکی دیگر از سخنرانان این مراسم محمود صلاحی، رئیس سابق سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران بود. وی با اشاره به اینکه من و همه دوستان در خدمت این سازمان برای توسعه فرهنگ قرآنی بودیم، گفت: شهادت می‌دهم آقای شوشتری در شهرداری تهران نماینده جهاد دانشگاهی بودند و جهادی کار می‌کردند.

صلاحی با تأکید بر اینکه آقای شوشتری حامی برنامه‌های قرآنی بودند، افزود: یکی از این حمایت‌ها، برگزاری مسابقات بین‌المللی قرآن دانشجویان مسلمان در تهران و در برج میلاد بود. همانطور که آقای فرزام جوان و خوش‌فکر بودند، آقای شوشتری هم همین‌طور است و نهاد پاکیزه جهاددانشگاهی چنین مدیرانی را می‌طلبد. امیدوارم بتوانیم هر کمکی که از دستمان بر می‌آید، برای توسعه فرهنگ قرآنی دریغ نکنیم.

در پایان نیز حسن بیادی، از اعضای سابق شورای شهر تهران در سخنان کوتاهی با اشاره به اینکه این مکان تنها یک خبرگزاری نیست و تبدیل به یک سازمان با پنج مرکز شده است، گفت: این توسعه درزمان آقای فرزام صورت گرفته، هرچند که آغازگر آن آقای خاکی بوده است.

 


نظر شما :