در آستانه ۱۶ مرداد، سالروز تأسیس جهاددانشگاهی؛

جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ـ مرکز قائنات افتتاح شد

۱۴ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۷:۱۳ کد : ۱۰۲۸۱ عمومی
جهاددانشگاهی خراسان جنوبی – مرکز قائنات ۱۲ مردادماه افتتاح شد.
جهاددانشگاهی خراسان جنوبی ـ مرکز قائنات افتتاح شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، در آستانه 16 مراد، سالروز تأسیس جهاددانشگاهی، جهاددانشگاهی خراسان جنوبی مرکز قائنات 12 مردادماه با حضور دکتر کلانتری، مدیرکل برنامه‌ریزی و توسعه آموزش جهاددانشگاهی، رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی، نماینده مردم قائن در مجلس، فرماندار قائنات، رییس شورای عالی استان، شهردار شهرستان قائنات و سایر مسئولین شهرستانی افتتاح شد.

 

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد:

گام مهم جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی

فرهاد فلاحتی، نمانده مردم قائنات در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چندین سال است که پیگیر احداث جهاددانشگاهی در این شهرستان هستیم، گفت: امروز با وجود دانشگاه‌های توانمندی که در شهرستان قائنات وجود دارد، ضرورت جهاددانشگاهی بیش از همیشه احساس می‌شود.

وی بیان کرد: اصل ایجاد جهاددانشگاهی بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، برای اسلامی شدن دانشگاه‌ها بود و شورای عالی انقلاب فرهنگی یک بنیان فرهنگی را برای ایجاد جهاددانشگاهی گذاشت.

فلاحتی ادامه داد: جهاددانشگاهی در این سال‌ها حرکت فزاینده و رو به رشدی داشته که مدیون تلاش‌های افراد فعال در این حوزه است.

وی با بیان اینکه جهاددانشگاهی می‌تواند مزیت‌های استان را به عرصه عمل وارد کند، تصریح کرد: باید برای موفقیت در کشاورزی به سمت کشت‌های جایگزین در شرایط خشکسالی حرکت کنیم.

نماینده مردم قاین و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: انتظار داریم جهاددانشگاهی با ایجاد این مراکز در مباحث استراتژیک مانند زعفران و زرشک با ارائه روش‌های علمی گرهی از کار کشاورزان و بهره‌برداران باز کند.

فلاحتی ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه گیاهان دارویی با راه‌اندازی پژوهشکده گیاهان دارویی توانسته گام مهی در عرصه کشاورزی در شرایط خشکسالی بردارد.

وی با اشاره به فعالیت‌های حوزه فرهنگی این نهاد، یادآور شد: خراسان جنوبی مزیت‌ها و جاذبه‌های بسیاری دارد که خبرگزاری‌هایی مانند ایسنا و ایکنا می‌توانند در معرفی آن فعالیت کنند.

 

فرماندار قائن:

دانشگاه‌ها و صنعت هم گام با جهاد دانشگاهی پیش روند

محمد کریمی، فرماندار قاین نیز با اشاره به قدمت دانشگاه‌ها، اظهار کرد: دانشگاه‌ها با هدف کمک به توسعه پایدار در دنیا ایجاد شده‌اند.

وی افزود: دانشگاه باید در کنار تمام حوزه‌های تولیدی قرار گیرد تا به مطلوب‌ترین شکل موجود از آن بهره‌گیری شود.

فرماندار قاین با بیان اینکه انسان‌سازی یکی دیگر از ابعاد دانشگاه‌ها است، تصریح کرد: دانشگاه کمک می‌کند تا ظرفیت‌های بالقوه را به ظرفیت‌های بالفعل تبدیل کنیم.

کریمی با اشاره به اینکه دانشگاه محلی برای فتح آینده انسان‌ها است تا بتواند انسان‌های امروز را برای فرداها آماده کند، اظهار رد: اسلام بر همواره بر کسب علم و دانش تاکید داشته و آن را به‌عنوان یک استراتژی و راهبرد در مقابل ما قرار داده است.

وی ادامه داد: آن چیزی که جوامع را به رشد و تعالی می‌رساند و به روح و جان انسان‌ها طراوت می‌بخشد، علم و آگاهی است.

فرماندار قاین با بیان اینکه اگر در میزان علم ما تغییری ایجاد شود خواهیم توانست در مقابل افسردگی‌ها نیز مقاومت کنیم، افزود: بحث اشتغال یکی از معضلات خراسان جنوبی است.

کریمی با بیان اینکه نرخ بیکاری شهرستان قاین ۱۵.۱ درصد است، تصریح کرد: به علت خشکسالی در حوزه دامداری و کشاورزی با محدودیت روبرو هستیم.

وی با اشاره به اینکه دنیای امروز دنیای اقتصاد در حوزه دیجیتال است، بیان کرد: قائنات در حوزه محصولات استراتژیک از جمله زرشک و زعفران جایگاه خوبی در کشور دارد که باید حمایت شود.

فرماندار قاین با اشاره به پیشرفت حوزه صنعت این شهرستان، افزود: نیازمند انجام فعالیت‌های دانش‌بنیان در کنار کشاورزی و صنعت هستیم.

کریمی بیان کرد: جهاددانشگاهی با نوآوری، ابتکار و خلاقیت توانسته در حوزه صنعت و کشاورزی گام برداشته و در این راستا اقدامات شایسته‌ای انجام داده است.

وی با بیان اینکه انتظار داریم دانشگاه‌ها و صنعت هم گام با جهاد دانشگاهی پیش روند، خاطرنشان کرد: امیدواریم بتوانیم در حوزه مهارت‌آموزی و آگاهی‌رسانی در کنار جهاددانسگاهی فعالیت کرده و شاهد تحولات عظیم باشیم.

 

رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

فعالیت بزرگ‌ترین شبکه آموزش‌های تخصصی کشور در جهاددانشگاهی

جلال‌الدین صادقی رییس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز اظهار کرد: مقام معظم رهبری بر اهمیت کار جهاددانشگاهی تاکید کرده‌اند.

وی افزود: رهبر معظم انقلاب در طول حیات ۳۷ ساله جهاد دانشگاهی، طی دیدارهایی که با اعضای این نهاد داشتند همواره با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مولود انقلاب است، آن را جزء معدود رویش‌های انقلاب می‌خواندند و بر انجام کارگزین در این نهاد تاکید داشتند.

وی بیان کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب رهبری، مخاطب اصلی جوانان هستند و خرسندیم که اعلام کنیم که در حال حاضر ۹۱ درصد همکاران در جهاددانشگاهی استان را نیروهای جوان تشکیل می‌دهند.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی تصریح کرد: با مطالعه این بیانیه متوجه می‌شویم که نهاد انقلابی جهاددانشگاهی از همان ابتدا با همین روش‌ها پیش رفته است.

صادقی با اشاره به اینکه این نهاد در عرصه‌های علمی، فرهنگی و پژوهشی ارائه خدمت می‌کند، افزود: در حوزه آموزش جهاددانشگاهی در حال حاضر نزدیک به ۴۰ موسسه آموزش عالی و نزدیک به ۲۰۰ مرکز خدمات تخصصی در حال فعالیت هستند.

وی ادامه داد: در بعد خدمات‌رسانی به جامعه نزدیک به پنج میلیون نفر در سال از خدمات تخصصی پزشکی جهاددانشگاهی در سراسر کشور برخوردار می‌شوند.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه خبرگزاری ایسنا در ساختار دانشجویی شکل گرفته و منبع رسانه‌های بین‌المللی است، تصریح کرد: خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، سازمان دانشجویان نیز از بخش‌های مؤثر در حوزه فرهنگی هستند.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین شبکه آموزش‌های تخصصی کشور در جهاددانشگاهی فعالیت دارد، افزود: در این نهاد هیچ پژوهشی را انجام نمی‌دهیم که به خدمات و یا محصول ختم نشود.

رئیس جهاددانشگاهی خراسان جنوبی از نیروی انسانی خراسان جنوبی به‌عنوان یک مزیت نام برد و ادامه داد: امیدواریم با بهره‌گیری از این نیروی انسانی آن‌گونه که شایسته است به اهداف خود برسیم.

صادقی تصریح کرد: جهاددانشگاهی یک سیستم یکپارچه و توانمند در سطح ملی است که نیاز به حمایت مسئولان دارد.

 

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

افتتاح مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت قائنات

مجتبی ابراهیمی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی نیز در این مراسم گفت: مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت شهرستان قائنات در آستانه سالروز تأسیس جعاددانشگاهی افتتاح شد.

وی ادامه داد: این مرکز سومین مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت استان بوده که در فضایی به میزان حدود ۵۰۰ مترمربع به بهره‌برداری رسید.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی یادآور شد: شهرستان قائنات از جمله شهرستان‌های پرجمعیت استان بوده که بیش از ۸۰ هزار جمعیت را در دل خود جای داده است.

 

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه آموزش جهاددانشگاهی:

فعالیت‌های ارزنده جهاددانشگاهی در حوزه پژوهش و آموزش

حسین کلانتری، اظهار کرد: جهاددانشگاهی در طول حیات خود فعالیت‌های ارزنده‌ای را در حوزه پژوهش و آموزش انجام داده است.

وی با بیان اینکه ایجاد قطب‌های علم و فناوری و ایجاد پژوهشکده‌ها از فعالیت‌های این نهاد بوده است، افزود: از کل اعتبارات مصرفی جهاددانشگاهی در سال تنها ۱۵ تا ۲۰ درصد دولتی بوده و 80 درصد از محل درآمدهای این نهاد است.

وی با اشاره به فعالیت‌های فرهنگی این نهاد، افزود: رونق تولید جز با توسعه سرمایه انسانی مولد و خلاق امکان‌پذیر نیست.


نظر شما :