از سوی جهاددانشگاهی خوزستان مسابقه کتاب خوانی «نامه ای به قهرمانم» برگزار می شود

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۴ کد : ۱۰۲۸ فرهنگی
مسابقه کتاب خوانی «نامه ای به قهرمانم» به همت معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان، علاقه‌مندان به کتاب و کتاب‌خوانی برای شرکت در مسابقه کتاب‌خوانی «نامه ای به قهرمانم» باید با توجه به کتابی که خوانده اند و قهرمان یا شخصیتی که در آن کتاب است، نامه ای خطاب به آن شخصیت بنویسند.

این مسابقه ویژه فرزندان کارکنان جهاددانشگاهی و در مقاطع سه گانه دبستان، راهنمایی و دبیرستان است.

گفتنی است، شرکت‌کنندگان برای شرکت در این مسابقه نامه های خود را به صورت دستنویس و یا تایپ شده همراه با مشخصات کامل خود، نام کتاب و نام شخصیت داستان حداکثر تا تاریخ ۲۱ شهریور ماه به آدرس سازمان مرکزی دانشگاه شهید چمران اهواز، معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی خوزستان، اتاق ۳۵ تحویل دهند.