دکتر طیبی با حضور در مرکز اطلاع‌رسانی بازارکاراین نهاد تأکید کرد:

لزوم استفاده از توان جهاددانشگاهی جهت کمک به برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت

۲۴ تیر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۰ کد : ۱۰۲۲ عمومی تاپ خبر
رییس جهاددانشگاهی با حضور در مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار جهاددانشگاهی از فعالیت‌های این مرکز بازدید و به لزوم استفاده از توان جهاد دانشگاهی جهت کمک به برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت تاکید کرد.
لزوم استفاده از توان جهاددانشگاهی جهت کمک به برنامه‌های اشتغال‌زایی دولت


 


به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از بازار کار این نهاد، دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی به همراه دکتر محمدصادق بیجندی معاون این نهاد و رییس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان، مهندس علیرضا زجاجی مدیرکل حوزه ریاست و ابوالقاسم رئیسی مدیرکل روابط عمومی این نهاد، یکشنبه 24 تیرماه با حضور در مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار از فعالیت‌های این مرکز بازدید کردند.
دکتر طیبی در این بازدید ضمن تقدیر از فعالیت‌های این مرکز در حوزه اشتغال به استفاده از توان جهاد دانشگاهی جهت کمک به برنامه‌های اشتغال‌زایی  دولت تأکید کرد.
وی بابیان اینکه با توجه به برنامه‌های دولت برای ایجاد یک‌میلیون فرصت شغلی درسال جاری می‌توان با امکانات جهاددانشگاهی در سراسر کشور اقدامات مؤثری در این حوزه ایفا کرد با ذکر مثالی به طرح مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: اجرای طرح پایلوت این طرح با همکاری جهاد دانشگاهی در 9 استان می‌تواند نمونه خوبی از این‌گونه اقدامات باشد.
در بخش دیگری از این بازدید مهندس سید کاظم حسینی، رییس مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه بالا رفتن نرخ بیکاری جوانان و افزایش تعداد فارغ‌التحصیلان جویای کار و نبود مرکزی که بتواند اطلاعات فرصت‌های شغلی موجود کشور را به صورت یکجا در اختیار متقاضیان قرار دهد بهانه‌ای شد تا در بهمن‌ماه 1379 ،جهاددانشگاهی‌ با درک اهمیت این موضوع با انتشار اولین نشریه تخصصی اشتغال و استخدام تحت عنوان بازارکار به نیاز جامعه پاسخ گوید، عنوان کرد: در ادامه فعالیت نشریه بازارکار با تشکیل مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار جهاددانشگاهی خدمات ارایه‌شده به متقاضیان جویای کار و کارفرمایان با ایجاد پایگاه اینترنتی بازارکار، سیستم تلفن گویا، سیستم پیام کوتاه و ارایه منابع آزمون‌های استخدامی از طریق فروشگاه اینترنتی بازارکار گسترش یافت.
وی بابیان اینکه مرکز اطلاع‌رسانی بازارکــــار خدمات خود را به موارد ذکرشده محدود نکرد، افزود: برای ارایه خدمات مناسب‌تر به جامعه جویای کار کشور مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت  بازار کار  و مرکز مشاوره شغلی و کاریابی داخلی غیردولتی بازارکار نیز تحت پوشش این مرکز فعالیت خود را آغاز کردند.

مهندس حسینی با اشاره به اینکه در مرکز آموزش‌های تخصصی بازار کار خدمات آموزشی و تخصصی در بخش‌های مختلف و متناسب با نیاز بازارکار ارایه می‌شود افزود: ازجمله آن‌ها می‌توان به دوره‌های عمومی و تخصصی ترمیک و کوتاه مدت، آموزش‌های مهارت‌های شغلی، بازرگانی و تجارت،  فناوری اطلاعات و .. اشاره کرد که در برخی دوره ها همچون تربیت کمک مربی‌،مربی، مسوول فنی و موسس مهدکودک که با همکاری بهزیستی استان تهران برگزار می‌شود تا کنون فراگیران بسیاری تربیت شده‌اند.
رییس مرکز اطلاع‌رسانی بازارکار جهاددانشگاهی با اشاره به اینکه این مرکز پس از انتشار نشریه و پایگاه اینترنتی بازارکار و مرکز آموزش‌های تخصصی، به منظور کامل نمودن حلقه اشتغال کارجویان با کسب مجوز از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اقدام به راه‌اندازی مرکز مشاوره شغلی و کاریابی داخلی غیردولتی بازارکار کرد عنوان کرد: مرکز مشاوره شغلی و کاریابی بازارکار با توجه بر شرح وظایف و آیین‌نامه‌های مصوب وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تلاش دارد تا هزینه‌های تبادل نیروی انسانی را در بازارکار به حداقل رسانده و زمینه آشنایی کارفرمایان با کارجویان موردنیاز خود را در کوتاه‌ترین مدت فراهم کند.
وی ادامه داد: در حال حاضر با توجه به سیاست‌های دولت در واگذاری امور غیر حاکمیتی به بخش غیردولتی بخشی از وظایف وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی درزمینه ثبت‌نام و تشکیل پرونده از متقاضیان بیمه بیکاری در مرکز مشاوره شغلی و کاریابی داخلی غیردولتی بازارکار انجام می‌شود.
مهندس حسینی در پایان سخنانش با اشاره به انتشار ماهنامه بازارکار نوین به عنوان جدیدترین فعالیت این مرکز اشاره کرد که با توجه به فعالیت استارت‌آپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، اطلاع‌رسانی در این رابطه را اولویت قرار داده است.

 


نظر شما :