/گامبهگام با انقلاب اسلامی (۱۷)/ دبیر ستاد ویژهی توسعهی فناوری نانو ریاستجمهوری تاکید کرد؛
طرحهای پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی آمادهی تجاریسازی است
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی، دکتر سعید سرکار دبیر ستاد ویژهی توسعه فناوری نانو ریاستجمهوری در بازدید از پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی که 9 مردادماه انجام شد، گفت: اقدامات بسیار ارزشمندی در پژوهشکده معتمد انجام شده است که آماده تجاریسازی و سرمایهگذاری است.
وی با تاکید بر این مهم که یک مجموعهی فناور نباید دغدغهی سرمایهگذاری تجاریسازی محصولاتش را داشته باشد، تاکید کرد: در پژوهشکده معتمد ریسکی برای تکنولوژی وجود ندارد؛ چرا که اقدامات انجام شده بسیار ارزشمند بوده است و مجموعههای بسیاری علاقهمند به سرمایهگذاری در زمینههای تکنولوژی تولید شده، هستند.
دکتر سرکار با اشاره به اهمیت بحث ایجاد انگیزه در محققان و پژوهشگران فناور اضافه کرد: حمایت از محصول و ورود آنها به بازار، ضمن ایجاد انگیزه روحی برای محقق، باید در زندگی اقتصادی وی نیز تاثیرات خود را نشان دهد.
دبیر ستاد ویژهی توسعهی فناوری نانو ریاستجمهوری وجود روحیهی جهادی توأمان با انگیزهی پژوهشگری در پژوهشکده معتمد را از نقاط قوت این مجموعه، عنوان کرد و افزود: با شرایط ویژهی این پژوهشکده، حرکت رو به جلو و همکاری در جهت تجاریسازی محصولات یک نیاز محسوب میشود.
دکتر مجیدزاده رییس پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی نیز در معرفی فعالیتهای این پژوهشکده با اشاره به رشد چندین برابری فعالیتهای علمی و پژوهشهای محصولمحور، تنوع و همگرایی دپارتمانها و مراکز خدمات تخصصی درحوزههای پزشکی و مهندسی این مجموعه را رمز بارورشدن و موفقیت این مجموعه عنوان کرد.
همچنین دکتر رامین صرامی معاون پژوهش، فناوری و خدمات تخصصی پژوهشکده معتمد نیز با اشاره به پیشرفتهای چشمگیر در حوزههای مهندسی پزشکی و نانو کشور، تصریح کرد: پژوهشکدهی معتمد با تکیه و بهرهگیری از نیروهای جوان و مستعد با روحیهی جهادی، سیاست راهبردی در توسعهی فناوری و تولید محصولات فناورانه همچنین برخورداری از مرکز فوق تخصصی پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان خود از ظرفیت کمنظیری جهت رفع نیازهای محصولات فناورانه و محصولات مورد نیاز در درمان سرطان بوده و در این راستا در حال ایجاد شتابدهندهی تخصصی سرطان کشور است.
گفتنی است؛ سه طرح «کیت الایزا به منظور تشخیص آنتی ژن سرطانی CA15-3» از دپارتمان پژوهشی پروتئینهای نوترکیب، «میدان الکترومغناطیس در درمان سرطان» از دپارتمان پژوهشی کیفیت زندگی و طب فراگیر و «کیت جداسازی و شمارش سلولهای توموری از نمونهی خون بیمار جهت پایش درمان» فناوریهای بینرشتهای، سه طرح برتر پژوهشکده معتمد در رویداد استارتآپهای ستاد نانوفناوری ریاستجمهوری بود که موفق به جذب سرمایهگذار برای اجرای طرح شد.
نظر شما :