مدیرکل بهزیستی استان زنجان:

جهاددانشگاهی برای حل مشکلات کشور ظرفیت‌های امیدبخشی دارد

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۵:۳۹ کد : ۱۰۰۹۳ عمومی
محمد محمدی‌قیداری اظهار کرد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با رویکرد قشر جوان و دانشگاهی صادر شده است و بر اصول مهمی چون مباحث سیاسی، فرهنگی و اقتصادی متمرکز است. با این وجود، جهاددانشگاهی اهتمام خود را به کار گرفته است تا با تکیه بر نقش جوانان و ترویج امید، از وجود نخبگان، جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان در تحقق اهداف بیانیه بهره بگیرد.
جهاددانشگاهی برای حل مشکلات کشور ظرفیت‌های امیدبخشی دارد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی زنجان، محمد محمدی‌قیداری در سی و نهمین سالگرد تأسیس جهاددانشگاهی، اظهار کرد: جهاددانشگاهی می‌تواند الگوی مناسبی برای همه تشکیلات، نهادها و مؤسسات دولتی و غیردولتی باشد؛ چراکه تاکنون با همت و تلاش مضاعف و کار جهادی، خدمات ارزنده‌ای را برای نظام جمهوری اسلامی انجام داده است. این نهاد انقلابی یکی از نهادهای موفق کشور در زمینه‌های علمی، پژوهشی و آموزشی بوده و از بدو تأسیس تاکنون، خدمات ارزشمند بسیاری را انجام داده است.

این مسوول ادامه داد: بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با رویکرد قشر جوان و دانشگاهی، در بحبوحه اعمال تحریم‌های ظالمانه و تهدیدات دشمن، همچنین سخت‌ترین شرایط اقتصادی صادر شده است و بر اصول مهمی چون مباحث سیاسی، فرهنگی و اقتصادی متمرکز است. با این وجود، جهاددانشگاهی اهتمام خود را به کار گرفته است تا با تکیه بر نقش جوانان و ترویج امید، از وجود نخبگان، جوانان، دانشجویان و دانشگاهیان در تحقق اهداف بیانیه بهره بگیرد.

وی با تاکید بر این‌که در جامعه امروز، با شناسایی چالش‌ها می‌توان به ایده‌های جدید کارآفرینی دست یافت، افزود: کارآفرینان می‌توانند جامعه را به سمت توسعه هدایت کرده و در نهایت به رشد اقتصادی در جامعه کمک کنند؛ در واقع کارآفرینان با خلاقیت و نوآوری، فرصت‌ها و نیازها را خلق می‌کنند و می‌توانند به تولید ثروت، توسعه اقتصادی و فناوری کمک کنند. ارائه راهکار برای رفع دغدغه‌ها و نیازهای روزمره زندگی و اعتبارسنجی طرح نیز از عوامل مهم برای ایده‌پردازی و ایجاد کسب و کار محسوب می‌شود. در همین راستا، هدف جهاددانشگاهی ایجاد «تکنیک ترکیب» است. در تکنیک ترکیب، امکان ادغام دو ایده یا دو محصول برای تولید خروجی کارآمدتر بررسی و در نهایت زمینه برای ایجاد محصول نوآورانه فراهم می‌شود.

محمدی‌قیداری با اشاره به این‌که جهاددانشگاهی نشان داده است که می‌تواند برای مشکلات کشور، از جمله مشکلات اقتصادی راه نجاتی داشته باشد، تصریح کرد: این نهاد انقلابی تاکنون در زمینه ایجاد خلاقیت، ابتکار و نوآوری بین دانشجویان اقدامات مفیدی انجام داده و دانشجویان را به سمت تبدیل علم به عمل و کاربردی کردن علوم سوق داده است. خوشبختانه جهاددانشگاهی از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های ارزشمندی در حوزه‌های مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی برخوردار است و فعالیت‌های این نهاد در بخش آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت و مراکز آموزش علمی‌کاربردی، استان را در جهت رشد و توسعه قرار می‌دهد.

مدیرکل بهزیستی استان زنجان با بیان این‌که در حوزه پژوهش و فناوری نیز فعالیت‌های خوبی در جهاددانشگاهی صورت گرفته است، یادآور شد: مشخصه بارز حوزه پژوهش در جهاددانشگاهی، وجود اعضای هیات‌علمی پژوهشی است؛ در واقع نگاه ما در حوزه پژوهش و فناوری، توسعه فناوری و اجرای طرح‌های پژوهشی است که این مهم، با وجود سه گروه پژوهشی توسعه مطالعات اجتماعی و توسعه اقتصادی و کالبد شهری محقق می‌شود؛ در واقع اجرای طرح‌های پژوهشی توسط اغلب فعالان و متولیان این امور، وابسته به منابع مالی سنگین است ولی حضور نهادهایی هم‌چون جهاددانشگاهی در چنین عرصه‌هایی، به خودی خود یک ظرفیت محسوب می‌شود.

وی افزود: جهاددانشگاهی می‌تواند فرصت‌هایی برای تبدیل توانایی‌های فرهنگی به ثروت، راه‌اندازی مرکز خدمات تخصصی مشاغل خانگی و ایجاد زنجیره کامل از تولید تا اتصال به بازار را با جلب مشارکت دستگاه‌های اجرایی مرتبط در استان فراهم کند. همچنین پرورش نیروهای کارآمد و ایجاد فرصت برای مدیریت متعالی در استان، تقویت و توسعه دفتر انتقال تکنولوژی به منظور کمک به بخش تحقیق و توسعه صنعت استان با مشارکت نهادهای صنعتی و صنایع، برگزاری دوره‌های تخصصی حضوری و مجازی در رابطه با آموزش کارکنان دولت به‌ویژه برای شهرداران، دهیاران و بخشداران از دیگر ظرفیت‌های این نهاد انقلابی است. حضور نیروهای جوان، پر انرژی، متعهد، متخصص و با انگیزه در جهاددانشگاهی استان نیز نویدبخش افق‌های بسیار خوبی در حوزه‌های مختلف است.

کلیدواژه‌ها: سی‌ونهمین سالگرد جهاددانشگاهی


نظر شما :