رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر عنوان کرد:
اجرای دورههای تخصصی شغل آفرین و کاربردی /تبدیل علم به فناوری
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان بوشهر، علی احمدی زاده با اشاره به انعقاد تفاهمنامه با استانداری در سفر رییسجمهور به استان گفت: این تفاهمنامه علمی با هدف انجام خدمات تخصصی فناورانه و پژوهشهای کاربردی و مطالعات مورد نیاز استان در حوزه ایجاد مرکز تحقیقات و تکثیر بچه ماهی سی باس، راهاندازی مزرعه نمونه مطالعاتی و تحقیقاتی پرورش ماهی در قفس، احداث مزرعه الگویی تولید انرژی خورشیدی و انجام مطالعات زیستمحیطی در منطقه پارس جنوبی امضا شده است.
وی با بیان این که جهاددانشگاهی در تلاش برای الگوسازی فرهنگی و علمی است، افزود: به این منظور و بر اساس مزیتهای علمی و فرهنگی این نهاد فعالیتهای شاخص و فناورانه در حوزههای مربوطه اجرا میشود.
رییس جهاددانشگاهی استان بوشهر تاکید کرد: با توجه به آغاز اجرای سند توسعه دانشبنیان استانها از بوشهر اعتقاد داریم که تولید علم در دانشگاههای استان باید به فناوری تبدیل شود، و همچنین تجاریسازی فناوریها مورد توجه قرار بگیرد که در این راستا در قالب انعقاد تفاهمنامه با مراکز علمی و دانشگاهی همکاریهای خوبی را آغاز کردهایم.
این مسوول خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتهای بالای استان بوشهر اجرای سند توسعه دانشبنیان فرصت خوبی را برای اجرای طرحهای فناورانه و توسعه استان را فراهم میکند.
احمدی زاده با اشاره به جایگاه ویژه جهاددانشگاهی در حوزه آموزش تصریح کرد: به دنبال اجرایی کردن مبحث مهارتآموزی، دورههای آموزشی تخصصی در رشتههای مورد نیاز جامعه هدف توسط مراکز آموزشی جهاددانشگاهی در استان با هدف افزایش مهارت و ایجاد اشتغال و با استفاده از اساتید مجرب برگزار میشود.
وی با تاکید بر اهمیت کارآفرینی اظهار کرد: در این راستا تلاش کردهایم دورههای تخصصی شغل آفرین و کاربردی را برای مردم استان تبیین و اجرایی کنیم.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر ضمن اشاره به طرح الگوی نوین توسعه مشاغل خانگی و گسترش این مشاغل عنوان کرد: ایجاد اشتغال خانگی با روشهای نوین از دیگر برنامههای این واحد است که با شناسایی استعدادهای حوزه اشتغال خانگی و ارایه آموزش با همکاری اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زمینه ورود به بازار کار این افراد را فراهم میکنیم و در اولین مرحله این طرح نیز زنان سرپرست خانوار در اولویت آموزشی و مشاورههای شغلی قرار میگیرند.
این مسوول بیان کرد: در حال حاضر و در حوزه فعالیتهای پژوهشی، جهاددانشگاهی علاوه بر انجام طرحهای تحقیقاتی، پژوهشی و کاربردی با گروههای پژوهش مختلف، دارای بانک سلولهای بنیادی ذخیره خونبند ناف با هدف پسانداز سلامتی است.
علی احمدی زاده با اشاره به خدمات متنوع علمی، پژوهشی و آموزشی جهاددانشگاهی یادآور شد: در حوزه آموزش و مشاوره، اقدامات هدفمند و متفاوتی انجام شده و ارایه آموزشهای عمومی و فراهم کردن بازار کار و زمینههای اشتغال در اولویت جهاددانشگاهی بوشهر قرار دارد.
وی با تشریح زمینه فعالیت مرکز افکارسنجی جهاددانشگاهی گفت: انجام پژوهشهای مختلف و کاربردی و همچنین نظرسنجی علمی در حوزههای مختلف با استفاده از افراد متخصص عمده فعالیت این مرکز است.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر اظهار کرد: از برنامههای آموزشی این نهاد توانمندسازی نیروی انسانی فارغالتحصیل دانشگاهی بهمنظور اشتغال در منطقه پارس جنوبی است که این مهم در سال ۹۷ برای ۳۰۰ نفر انجام شده و مرحله دوم آن نیز در سال ۹۸ و برای ۳۰۰ نفر دیگر اجرا خواهد شد.
احمدی زاده افزود: جهاددانشگاهی همچنین برگزاری دورههای ضمن خدمت کارکنان مناطق نفت و گاز عسلویه را بر عهده دارد.
این مقام مسوول تصریح کرد: جهاددانشگاهی در سال ۹۸ موفق به اخذ مجوز اولین مرکز نوآوری و شکوفایی استان بوشهر شده است که بهزودی کار خود را بهصورت رسمی در حوزه اجرا و برگزاری استارتاپ ها و تجاریسازی فناوری آغاز خواهد کرد.
وی تاکید کرد: با توجه توانمندی بالای جهاددانشگاهی در حوزه فناوریهای نوین، امید است در سند دانشبنیان استان از ظرفیت بالای این نهاد علمی به خوبی استفاده شود.
رییس جهاددانشگاهی بوشهر خواستار حمایت مسوولان استانی در حوزههای مختلف شد و تاکید کرد: استان بوشهر در حوزههای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغالزایی، سلامت و... به خوبی عمل کرده است و برای ادامه فعالیت نیاز به حمایتهای بیشتری دارد.
نظر شما :