تاپ خبر - آرشیو

موافقت با کلیات تبدیل واحد علوم پزشکی تهران به سازمان/ تغییر عنوان پژوهشکده معتمد
در یک‌صد‌وپنجاهمین جلسه‌ی هیات امنای جهاددانشگاهی مصوب شد؛

موافقت با کلیات تبدیل واحد علوم پزشکی تهران به سازمان/ تغییر عنوان پژوهشکده معتمد

یک‌صدوپنجاهمین جلسه‌ی هیات امنای جهاددانشگاهی، عصر چهارشنبه (۲۷ شهریورماه) با حضور اعضای این هیات برگزار شد.

ادامه مطلب
تصفیه آب شور میادین نفتی محقق شد
با تلاش محققان پژوهشکده محیط زیست جهاددانشگاهی؛

تصفیه آب شور میادین نفتی محقق شد

نفت خام استخراج شده از میادین نفتی، همواره مقداری آب به همراه دارد. این آب حاوی املاح و نمک هایی است که باعث ایجاد مشکلات فراوانی در فرآیندهای پالایشی می شود.

ادامه مطلب
نکوداشت اساتید هیات تحریریه‌ی فصل‌نامه‌ی «پژوهش زبان و ادبیات فارسی» جهاددانشگاهی/ پیشنهاد دکتر طیبی درباره‌ی اهمیت دادن به رمان‌نویسی
به مناسبت روز شعر و ادب فارسی برگزار شد؛

نکوداشت اساتید هیات تحریریه‌ی فصل‌نامه‌ی «پژوهش زبان و ادبیات فارسی» جهاددانشگاهی/ پیشنهاد دکتر طیبی درباره‌ی اهمیت دادن به رمان‌نویسی

نکوداشت اعضا و اساتید فرهیخته‌ی هیات تحریریه‌ی فصل‌نامه علمی ـ پژوهشی «پژوهش زبان و ادبیات فارسی» و رونمایی از پنجاهمین شماره‌ی این نشریه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاددانشگاهی برگزار شد.

ادامه مطلب
گسترش همکاری آموزشی ـ پژوهشی بین جهاددانشگاهی و دانشگاه بصره‌ی عراق
در بازدید رییس دانشگاه بصره از پژوهشگاه رویان تاکید شد؛

گسترش همکاری آموزشی ـ پژوهشی بین جهاددانشگاهی و دانشگاه بصره‌ی عراق

در بازدید رییس دانشگاه بصره از پژوهشگاه رویان بر گسترش همکاری آموزشی_پژوهشی بین جهاددانشگاهی و دانشگاه بصره ی عراق تاکید شد.

ادامه مطلب
سه عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شدند
با حکم رییس جمهور؛

سه عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری منصوب شدند

با حکم رییس جمهور، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو عضو هیات علمی دانشگاه علم و فرهنگ و رییس پارک ملی علوم، فناوری و صنایع نرم فرهنگی به عضویت «شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری» منصوب شد.

ادامه مطلب
بازدید رییس و مدیران دانشگاه بصره عراق از پارک علم و فناوری البرز
در راستای گسترش همکاری ها صورت گرفت؛

بازدید رییس و مدیران دانشگاه بصره عراق از پارک علم و فناوری البرز

در راستای گسترش همکاری ها یک تیم علمی و تحقیقاتی از استان بصره عراق از دستاوردهای مجتمع علمی و تحقیقاتی جهاد دانشگاهی و محصولات و دستاوردهای پارک علم و فناوری البرز بازدید کردند.

ادامه مطلب
همکاری جهاددانشگاهی و ایمیدرو در ۸ حوزه تکنولوژیک/ تبدیل ۵ پروژه به قرارداد

همکاری جهاددانشگاهی و ایمیدرو در ۸ حوزه تکنولوژیک/ تبدیل ۵ پروژه به قرارداد

در نشستی که با حضور دکترخداداد غریب پور معاون وزیر و مدیر عامل ایمیدرو و دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی برگزار شد اعلام شد که دو طرف در ۸ حوزه تکنولوژیک می توانند با یکدیگرهمکاری کنند.

ادامه مطلب
انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران
با حضور رییس جهاددانشگاهی و مدیرعامل ایمیدرو انجام شد؛

انعقاد تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران

تفاهم نامه همکاری بین جهاددانشگاهی و مرکز تحقیقات فرآوری مواد معدنی ایران در راستای عارضه یابی، اصلاح فرآیندهای کارخانجات فرآوری و انتقال دانش فنی به منظور استفاده بهینه از پتانسیل و ظرفیت ها و توانایی های علمی – اجرایی دو طرف صبح امروز امضا شد.

ادامه مطلب
فراخوان سومین مسابقه ملی عکس «آن سوی واقعه»

فراخوان سومین مسابقه ملی عکس «آن سوی واقعه»

با توجه به فرارسیدن ماه محرم و حرکت کاروان‌های عزاداری به سمت کربلای معلی، معاونت فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی خوزستان با هدف انعکاس هرچه بیشتر این رویداد بزرگ مذهبی از طریق ثبت تصاویر، سومین مسابقه ملی عکس آن سوی واقعه را درسه بخش آزاد، دانشجویی و بخش ویژه برگزار می‌کند.

ادامه مطلب
توانمندی جهاددانشگاهی در انجام پروژه‌های جدید ساخت قطعات صنعت نفت
دکتر طیبی در نشست با مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب مطرح کرد:

توانمندی جهاددانشگاهی در انجام پروژه‌های جدید ساخت قطعات صنعت نفت

دکتر حمیدرضا طیبی در سفر یک‌روزه به اهواز، در نشست با احمد محمدی مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب وبا تشریح توانمندی‌های جهاد دانشگاهی در زمینه تدوین دانش فنی و ساخت قطعات مورد نیاز صنعت نفت، بر آمادگی این نهاد جهت انجام پروژه‌های جدید، تاکید کرد.

ادامه مطلب
تلاش مرکز ملی ذخایر ژنتیکی برای افزایش سازگاری فرآورده‌های لبنی سنتی با ذائقه مردم

تلاش مرکز ملی ذخایر ژنتیکی برای افزایش سازگاری فرآورده‌های لبنی سنتی با ذائقه مردم

گروهی از محققان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسته به جهاددانشگاهی با بررسی سویه‌های میکروارگانیسم‌های فرآورده‌های لبنی سنتی درصدد هستند تا بهترین سویه‌ها را جداسازی و در صنایع غذایی برای تولید محصولات غذایی که با ذائقه مردم سازگاری بیشتری دارند مورد استفاده قرار دهند.

ادامه مطلب