جهاددانشگاهی بر مبنای تفکر انقلابی و تقوا شکل گرفت
در نشست رییس جهاددانشگاهی فارس با تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) مطرح شد:

جهاددانشگاهی بر مبنای تفکر انقلابی و تقوا شکل گرفت

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم کلانتری تولیت آستان مقدس شاهچراغ(ع) نیز گفت: یکی از شجره‌های طیبه انقلاب اسلامی جهاددانشگاهی است که بر مبنای فکر عمیق و ارزشمندی شکل گرفت.

آموزش بیش از ۵ هزار سرباز توسط جهاددانشگاهی فارس

به گفته معاون آموزشی جهاددانشگاهی فارس در اجرای طرح سرباز مهارت در سطح استان فارس بیش از ۵ هزار از سربازان وظیفه یگان‌های مختلف ارتش، سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و دیگر ارگان‌های نظامی در این آموزش‌ها شرکت و گواهی‌نامه دریافت کردند.

ادامه مطلب
بهبود آبسه و ناراحتی های دندان با گیاه «مارزبان»
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی اظهار کرد:

بهبود آبسه و ناراحتی های دندان با گیاه «مارزبان»

مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی با اشاره به این که دم کرده مارزبان برای درمان آنژین کاربرد دارد، گفت: ضماد این گیاه برای درمان آبسه، قانقاریا، بند آوردن خون ریزی و ناراحتی های دندان مفید است.

چهاردهمین نشست خبرگی پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی برگزار شد

با حضور مهندس رضا رضایی پدر صنعت قطعه‌سازی خودرو در ایران و مهندس مهدی عباسی رییس پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی چهاردهمین نشست خبرگی پارک علم و فناوری البرزجهاددانشگاهی برگزار شد.

ادامه مطلب
آیا ابتلا به کرونا باعث کاهش قدرت باروری آقایان می‌شود؟
عضو تیم تخصصی مرکز درمان ناباروری ابن‌سینای جهاددانشگاهی پاسخ داد؛

آیا ابتلا به کرونا باعث کاهش قدرت باروری آقایان می‌شود؟

در ماه‌های اخیر و پس از گذشت حدود دو سال از همه‌گیری کرونا، مطالب مختلفی درباره عوارض ابتلا به کووید-۱۹ منتشر شده و یکی از موضوعات مهم آن کاهش قدرت باروری در مردان مبتلا به ویروس کرونا بوده است. آیا ابتلا به بیماری کووید-۱۹ باعث کاهش توان باروری آقایان می‌شود؟ آیا دریافت واکسن کرونا مانع اقدام به بارداری یا درمان ناباروری است؟

ادامه مطلب
جهادگران جهاددانشگاهی مبدع دفاع دانش بنیان کشور/ توجه این نهاد به فرهنگ‌سازی در خصوص جهاد و مقاومت
در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان‌های انتشارات جهاددانشگاهی و ادبیات و تاریخ دفاع مقدس بیان شد:

همزمان با رونمایی از کتاب زندگینامه جهادگر شهید «امیر مهرداد»، تفاهم‌نامه همکاری سازمان‌های انتشارات جهاددانشگاهی و ادبیات و تاریخ دفاع مقدس با محوریت همکاری و مشارکت در قالب اجرای طرح‎های فرهنگی در حضور دکتر حمیدرضا طیبی رییس جهاددانشگاهی امضا شد.

همزمان با رونمایی از کتاب زندگینامه جهادگر شهید «امیر مهرداد» انجام شد؛

رفع مشکلات جامعه با همت جهادگران جهاددانشگاهی
مدیرکل بنیاد حفظ آثار استان فارس:

رفع مشکلات جامعه با همت جهادگران جهاددانشگاهی

مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان فارس با بیان این که نظام اسلامی کاخ مستحکم الهی و اساس آن خون شهداست، گفت: همه اعضای جامعه در مقابل حفظ این بنا و خون شهدا مسوولیم.

کارگاه آموزشی آشنایی با قابلیت‌ها و کاربردهای سنجش از دور برگزار شد
توسط جهاددانشگاهی اردبیل؛

کارگاه آموزشی آشنایی با قابلیت‌ها و کاربردهای سنجش از دور برگزار شد

به همت مراکز رشد و نوآوری و شتاب‌دهی جهاددانشگاهی اردبیل و با همکاری شرکت خاک آب آژیانه، کارگاه آموزشی آشنایی با قابلیت‌ها و کاربردهای سنجش از دور به صورت مجازی برگزار شد.

استمرار آموزش مجازی آفت آموزش عالی طی سال‌های آینده است
رییس دانشگاه علم و فرهنگ:

استمرار آموزش مجازی آفت آموزش عالی طی سال‌های آینده است

رییس دانشگاه علم و فرهنگ با تأکید بر ضرورت جدی گرفتن بحث بازگشت به آموزش حضوری گفت: آموزش مجازی به شکل ۱۰۰ درصدی، آسیب‌های خاص خود را دارد و عوارض و آسیب‌های جدی به نظام آموزشی هم در مدارس و هم در دانشگاه‌ها وارد کرده است. این آفتی است که ممکن است در سال‌های آینده، فارغ‌التحصیلان دانشگاهی را دچار مشکل نماید.