برگزاری سلسله رویدادهای مسألهمحور با همکاری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، سلسله رویدادهای مسألهمحور به همت زیستبوم علم و فناوری هشتبهشت و مرکز نوآوری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان با هدف آشنایی دانشجویان و علاقهمندان به فناوری با مراکز رشد و نوآوری برگزار میشوند.
آغاز این سلسله رویدادها همزمان با روز ملی کارآفرینی است و در راستای تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت برنامهریزی شده تا شرکتکنندگان با انواع حمایتهای مادی و معنوی موجود برای پروژههای دانشجویی آشنا شوند.
احمد مجلسی مدیر زیست بوم علم و فناوری هشتبهشت در خصوص هدف از برگزاری این سلسله رویدادها گفت: بسیاری از افراد از جمله اساتید، محققان و دانشجویانی که قصد تجاریسازی دستاوردهای علمی خود را دارند، کارآفرینانی که به دنبال اجرایی کردن ایدههای نوین خود هستند و استارتاپهایی که در مسیر رشد و توسعه قرار دارند از وجود مراکز رشد و نوآوری و حمایتهای موجود آگاه نیستند.
مرکز رشد چهلستون که در زیر مجموعه زیستبوم هشتبهشت قرار دارد و مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از جمله این مراکز هستند که بستری مناسب برای توسعه کسبوکارهای نوپا و حمایت از ایدههای خلاقانه فراهم میکنند. متخصصان و فعالان حوزه فناوری میتوانند از ظرفیتهای این مراکز برای همکاریهای مشترک و توسعه پروژههای نوآورانه بهرهمند شوند.
مجلسی از سه هدیه بزرگ برای شرکتکنندگان این رویداد خبر داد و گفت: در سلسله رویدادهای مسئله محور، پروژههای واقعی از صنعت و سازمانها به دانشجویان معرفی میشود. تیمهای دانشجویی که بهترین پروپوزال را ارائه دهند، علاوه بر دریافت کارت هدیه از سوی مرکز نوآوری جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و امکان پذیرش و استقرار در این مرکز، فرصت شروع به کار روی پروژههای واقعی را نیز به دست میآورند. همچنین، مرکز رشد چهل ستون حمایت مالی تا سقف 500 میلیون تومان را برای تیمهای برتر فراهم میکند.
غلامرضا ریحانی رئیس اداره تجاریسازی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان درباره نقش کلیدی مراکز رشد و نوآوری در توسعه اکوسیستم کارآفرینی اظهار کرد: مراکز رشد و نوآوری نقش کلیدی در توسعه اکوسیستم کارآفرینی دارند و با ارائه آموزش، منابع مالی، و شبکهسازی حرفهای، مسیر موفقیت را برای نوآوران هموار میکنند. در مرحله پیشرشد، افراد و تیمها میتوانند از آموزشها و مشاورهها برای توسعه و اعتبارسنجی ایدههای خود بهره ببرند. مرحله رشد نیز بر تجاریسازی، جذب سرمایه و توسعه کسبوکار تمرکز دارد.
ریحانی افزود: این سلسله رویدادها که در دانشگاههای اصفهان، صنعتی اصفهان، آزاد اسلامی اصفهان و نجف آباد برگزار میشود قدمی بزرگ در جهت توسعه اکوسیستم نوآوری و فناوری در منطقه اصفهان محسوب شده و به عنوان یک پل ارتباطی بین دانشگاه و صنعت عمل کرده و به دانشجویان کمک میکند تا با چالشهای واقعی مواجه شوند و راهحلهای نوآورانه ارائه دهند. امید است که با مشارکت گسترده دانشجویان و صنایع، به نتایج درخشانی دست یابیم.
سارا ایزدی کارشناس اداره تجاریسازی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان از شروع همزمان این سلسله رویدادها با روز ملی کارآفرینی گفت: سوم اردیبهشتماه، همزمان با سالروز ولادت شیخبهایی به عنوان روز ملی کارآفرینی که نمادی از پیوند دانش، نوآوری و تلاش مستمر در مسیر خلق ارزشهای پایدار است و این روز فرصت مناسبی برای یادآوری نقش نوآوری و مراکز رشد در توسعه کارآفرینی و حمایت از استعدادهای خلاق محسوب میشود. از این رو اولین رویداد در سوم اردیبهشت در دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آباد با حضور دانشجویان رشته شیمی، مهندسی شیمی، زیست مولکولی و صنایع غذایی برگزار شد.
ایزدی افزود: مرکز نوآوری جهاددانشگاهی با ارائه خدماتی همچون حمایت مالی و معنوی، فضای کار اشتراکی، شبکهسازی، دسترسی به منابع دانشگاهی، تسهیل در ثبت اختراع و برنامههای شتابدهی، بستر مناسبی برای رشد و پیشرفت ایدهها فراهم میکند. این مرکز به ویژه برای دانشجویان، فارغالتحصیلان، پژوهشگران، کارآفرینان نوپا و تیمهای استارتاپی که در مراحل پیشرشد قرار دارند، مناسب است.
گفتنی است که این سلسله رویدادها در دانشگاهها و دانشکدههای مختلف انجام میشود. علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 33353270-031 و در ایتا یا واتساپ با شماره 09107035890 با مرکز نوآوری و تجاریسازی جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان و با شماره 09913448943 با مرکز زیست بوم هشتبهشت در ارتباط باشند.
نظر شما :