بازدید مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از مراکز جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی؛ محمودی، از مرکز خدمات تخصصی فناوری انرژیهای تجدیدپذیر جهاددانشگاهی آذربایجانشرقی بازدید کرد.
این مرکز با هدف ایفای نقش موثر جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی در مدیریت بهینه تولید و مصرف انرژیهای تجدیدپذیر، با اتکا به اعضای متخصص خود در حوزه تامین انرژی از منابع تجدیدپذیر و همچنین مدیریت و بهینه سازی مصرف انرژی، از سال 1388 تاسیس و شروع به فعالیت کرده است .
محمودی، در این بازدید فعالیتهای مرکز خدمات تخصصی فناوری انرژی های تجدیدپذیر جهاددانشگاهی را قابل توجه و تقدیر خواند و بر لزوم استفاده از توانمندی این مرکز در جهت رفع مشکل ناترازی انرژی تاکید کرد.
وی همچنین از بخش های مختلف مرکز درمان درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان بازدید کرده و خدمات ارائه شده در این مرکز را قابل تقدیر دانست و گفت: با توجه به وجود چنین ظرفیت هایی در استان مسئولان باید حمایت بیشتری از این مرکز داشته باشند.
مدیر مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی از مرکز پزشکی این سازمان متشکل از مجموعهای از فعالیتها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم بازدید کرد و در جریان طرح های توسعهای این مرکز قرار گرفت.
وی چابکی، نداشتن بروکراسی اداری و وجود نیروهای متخصص را از ویژگی های خاص مراکز وابسته به جهاددانشگاهی دانست و گفت: از ظرفیتهای علمی و پژوهشی جهاددانشگاهی استان در صنایع تابعه بنیاد استفاده خواهیم کرد.
محمودی همچنین به همراه علیاصغر فاتحیفر، رییس سازمان جهاددانشگاهی استان و آزیتا بلالی اسکویی رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی از مرکز نوآوری هوش مصنوعی و اینترنت اشیای پارک علم. فناوری استان در تبریز بازدید کردند.
در این بازدید، مسئولان پیگیر آخرین پیشرفتها و دستاوردهای شرکت های دانشبنیان مستقر در این مجموعه شدند و به حل مشکلات و حمایت از این شرکت ها تاکید کردند.
همچنین بعد از این بازدید محمودی، از شرکت های دانشبنیان فعال در حوزه طراحی، سازندگی ماشینآلات و سیستم های برودتی، تولید سیستم های ناوبری فرودگاهی، توسعه گردشگری و تبلیغ پنهان در سطح بینالملل در قالب نقاشی دیجیتال، طراحی و تولید تجهیزات حفاظت پیرامونی، سازنده ماشین آلات عمرانی و خدمات شهری هوشمند، تولید کننده چراغ های ال ای دی(LED) و چراغ های کنترل پذیر، تولید قطعات و تجهیزات شرکتهای نفتی و تولید محصولات بیوتکنولوژی مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجانشرقی در مجتمع عصر انقلاب بازدید کردند.
وی همچنین از مراکز مختلف نجاری، کشاورزی، باغ وحش، آشپزخانه، دامداری، نگهداری زنبور عسل، بازی با خاک رس کودکان، سرگرمی های کودکان و تولید اسانس عطر دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی منابع طبیعی و صنایع غذایی استان بازدید کرد.
مدیرکل مراکز فناوری و نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، در جریان بازدید از مراکز علمی، پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی تبریز نیز، از ظرفیتهای برجسته این مجموعه در حوزههای فنی، مهندسی و تولید مواد پیشرفته قدردانی کرد.
محمودی در گفتوگو با مسئولان و متخصصان این دانشگاه اظهارکرد: توانمندیهای موجود در مرکز رشد دانشگاه صنعتی تبریز، میتواند بسیاری از چالشهای صنایع تابعه بنیاد مستضعفان را برطرف کند. هدف ما ایجاد پیوند مؤثر میان صنایع و مراکز فناوری برای توسعه و تجاریسازی نوآوریهاست.
وی با اشاره به برنامههای آتی بنیاد افزود: درصددیم با عقد قراردادهای فناوریمحور، از ظرفیتهای تخصصی واحدهای رشدیافته در مسیر حل مشکلات صنعتی بهره ببریم. امیدواریم این همکاریها با امضای تفاهمنامههای عملیاتی بهزودی گسترش یابد.
محمودی، همچنین با حضور در پردیس سردار شهید سلیمانی دانشگاه شهید مدنی آذربایجان از بخشهای مختلف این پردیس بازدید کرده و در جلسهای مشترک با مدیران دانشگاه به بررسی زمینههای همکاری پرداختند.
وی ضمن بازدید میدانی از قسمتهای مختلف پردیس، بر ضرورت توسعه همکاریهای بنیاد مستضعفان با دانشگاه شهید مدنی آذربایجان و بهرهگیری حداکثری از ظرفیتهای موجود تأکید کرد.
وی در ادامه از مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه تبریز بازدید کرده و در جریان طرح های دانش بنیان این مجموعه قرار گرفت.
شاهد امیدآفرینی در مراکز درمانی جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی هستیم
مجید محمودی در حاشیه بازدید از مراکز پزشکی و درمانی جهاددانشگاهی استان، ضمن قدردانی از میزبانی این سازمان در سفر سه روزه خود به تبریز، از ظرفیت های جهاددانشگاهی در عرصه های پزشکی و پژوهشی ابراز شگفتی کرد و گفت: من قبلا آشنایی چندانی با عرصههای فعالیت جهاددانشگاهی نداشتم ولی با بازدیدهایی که از مجموعههای مختلف این سازمان انجام دادم، متوجه پیشرفت و توسعه یافتگی این نهاد در عرصه پژوهش و درمان شدم.
وی به ظرفیت های جهاددانشگاهی در حوزه های پژوهش، تجاریسازی و فناوری اشاره کرد و افزود: دستگاه های بالادستی باید توجه ویژهای به این ظرفیت ها داشته باشند و با نگاه عمیق و متفاوت باید از این دستاورد ها حمایت کنیم.
محمودی تصریح کرد: طبق راهبردهای سردار دهقان، رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، این ارگان در راستای پیشرفت و توسعه شرکت های دانشبنیان و فناور، حمایت و همراهی کاملی در حوزه های راهاندازی کسب و کار های تخصصی، بالینی و درمان با جهاد دانشگاهی خواهد داشت.
وی با اشاره به تجارب بازدیدهای خود از پارکهای علم و فناوری های سراسر کشور، آذربایجان شرقی را پیشرو در فناوری کشور عنوان کرد و افزود: این استان مجموعهای از ظرفیتهای فناوری، پژوهشی و نوآوری دارد ولی متاسفانه به دلیل اینکه این ظرفیتها وارد خدمات اجتماعی و عمومی نشده است، مردم توجهی به این دستاوردها ندارند.
وی به پیشرفت پارک علم و فناوری استان، دانشگاه تبریز و دانشگاه صنعتی تبریز در حوزه های فنی و مهندسی، کشاورزی، انرژی، اقتصادی، صنعت و ساخت تولید اشاره کرد و ادامه داد: بنیاد مستضعفان از این دستاوردها در حوزه صنایع هدف خود بهرهمند خواهد شد.
مدیر مراکز نوآوری بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: جهاد دانشگاهی و پارکهای علم و فناوری میتوانند در عرصه های مختلف نیازهای کشور را تامین کنند ولی متاسفانه به دلیل عدم وجود بانک اطلاعاتی کامل، این ارگان ها نمیتوانند مثمرثمر واقع شوند.
نظر شما :