با همکاری جهاددانشگاهی و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی؛

تقویم رویدادهای فرهنگی کرمانشاه تدوین می‌شود

۰۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۵ کد : ۸۳۱۹۹ فرهنگی
رئیس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه با سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و بر توسعه همکاری‌ها تاکید کردند.
تقویم رویدادهای فرهنگی کرمانشاه تدوین می‌شود

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، دکتر مسلم حدیدی رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه در این نشست از جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد فرهنگی یاد کرد و افزود: پایه و اساس جهاددانشگاهی «فرهنگی» است و سرپرست جدید این نهاد هم تاکید ویژه‌ای بر این حوزه دارند که جهاد فعالیت‌های بیشتری در حوزه فرهنگ داشته باشد.

وی افزود: در همین راستا آماده هرگونه همکاری در زمینه‌های فرهنگی هستیم و از زیرساخت‌های مناسبی در این زمینه برخورداریم که می‌توان از آن در جهت توسعه فرهنگی استان بهره گرفت.

رئیس جهاددانشگاهی کرمانشاه پایه و اساس ارتقای فرهنگ در جامعه را آموزش دانست و افزود: جهاددانشگاهی کرمانشاه زیرساخت‌های خوبی در حوزه آموزش دارد و آماده هستیم تا از این ظرفیت‌ها در همکاری‌های مشترک با اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استفاده کنیم.

دکتر حدیدی افزود: همچنین این آمادگی را داریم که با توجه به تجاربی که در زمینه کارآفرینی داریم در زمینه اقتصاد، فرهنگ و هنر و راه اندازی کسب و کارهای فرهنگی با ارشاد همکاری داشته باشیم.

وی همچنین با تأکید بر لزوم هم‌افزایی در زمینه برگزاری رویدادهای فرهنگی، گفت: اگر اداره کل ارشاد همکاری داشته باشد این آمادگی را داریم که تقویم رویدادهای فرهنگی کرمانشاه را با همکاری این نهاد تدوین و اجرایی کنیم.

مظفر تیموری سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هم در این نشست با تقدیر از فعالیت‌های جهاددانشگاهی گفت: با توجه به ظرفیت‌ها و قابلیت‌های بسیار جهاددانشگاهی همواره برای رفع مسائل مختلف چشم و نگاهمان به سمت جهاددانشگاهی است.

وی افزود: یکی از محورهایی که تمایل داریم به طور جدّ با جهاددانشگاهی همکاری داشته باشیم، بحث اقتصاد فرهنگ و هنر و راه اندازی کسب و کارهای فرهنگی است.

تیموری تصریح کرد: تقویت اقتصاد فرهنگ و هنر به تقویت معیشت هنرمندان و اهالی فرهنگ و رسانه منجر می‌شود، بنابراین از هیچ همکاری در این زمینه دریغ نمی‌کنیم.

وی افزود: علاوه بر این در بحث تدوین تقویم رویدادهای فرهنگی هم آماده همکاری هستیم و معتقدیم توسعه همکاری‌ها در زمینه‌های مختلف در نهایت به توسعه استان منجر می‌شود.

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه


نظر شما :