تدوین نقشه‌راه جامع آموزش هوش مصنوعی با رویکرد شغلی در جهاددانشگاهی صنعتی شریف

۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۶:۲۰ کد : ۸۳۰۰۷ آموزش و کارآفرینی
مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف با اشاره به تدوین نقشه‌راه جامع آموزش هوش مصنوعی با رویکرد شغلی در این واحد بیان کرد: جهاددانشگاهی صنعتی شریف با برگزاری دوره‌های تخصصی در حوزه‌های هوش مصنوعی و علوم داده، نقش موثری در تربیت نیروی انسانی متخصص برای صنایع مختلف ایفا کرده است.
تدوین نقشه‌راه جامع آموزش هوش مصنوعی با رویکرد شغلی در جهاددانشگاهی صنعتی شریف

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی صنعتی شریف، مهندس علی وفا مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی، با اشاره به فعالیت‌های گسترده این مرکز اظهار کرد: گروه آموزشی علوم داده و هوش مصنوعی همزمان با شروع فعالیت خود در سال 1396، با بهره‌گیری از دانش و تجربه‌ی خبرگان این حوزه، اقدام به تدوین نقشه‌راه جامع تربیت متخصصان هوش مصنوعی کرده است.

وی افزود: این نقشه راه پس از ساعت‌ها بررسی تخصصی توسط متخصصان و خبرگان بر اساس سه موقعیت شغلی شناخته‌شده جهانی شامل تحلیلگر داده (Data Analyst)، دانشمند داده (Data Scientist) و مهندس داده (Data Engineer)، طراحی و تدوین شده است. همچنین با طراحی دقیق و ارائه پیش‌نیازها فراگیران می توانند هدفمند و آگاهانه تر در این مسیر قدم بردارند.

مدیر مرکز آموزش‌های تخصصی همچنین با اشاره به بند (ج) از شاخص‌های ارزیابی کلان پنج ساله «سند ملی هوش مصنوعی» که به تربیت 50 هزار نفر دوره‌های مهارتی کوتاه مدت در کشور اشاره دارد، گفت: این مرکز تاکنون بیش از ۱۸۰ هزار نفر-ساعت آموزش حضوری و مجازی به بیش از ۲ هزار فراگیر ارایه کرده است. این آموزش‌ها توسط بیش از ۴۰ مدرس و متخصص داخلی و بین‌المللی در حوزه‌های متنوعی مانند تلکام، نفت و گاز، صنعت خودرو و سایر صنایع برگزار شده است.

مهندس وفا ادامه داد: تطابق سرفصل‌های آموزشی با نیازهای روز صنعت و جامعه، باعث شده بسیاری از فراگیران بلافاصله پس از اتمام دوره‌ها جذب شرکت‌ها، سازمان‌ها و ارگان‌های مختلف شوند. همچنین، شرکت‌های مختلف نیز با توجه به نیازهای تخصصی خود، کارکنان‌شان را برای گذراندن این دوره‌ها به مرکز معرفی می‌کنند.

همچنین ایشان با اشاره به برنامه‌های توسعه ای این گروه آموزشی افزود: در آینده‌ای نزدیک، برنامه‌های گسترده‌ای برای توسعه این گروه در دست اجرا داریم که با اولویت‌دهی به نیازهای داخلی کشور و تطابق کامل با ضرورت‌های صنعتی و فناورانه داخلی و بین المللی طراحی شده‌اند.

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به وب‌سایت مرکز آموزش‌های تخصصی کاربردی جهاددانشگاهی صنعتی شریف به نشانی sctae.jdsharif.ac.ir مراجعه کنند.


نظر شما :