ارتقا فرهنگ کار و تقویت روحیه کارآفرینی با استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی کرمانشاه

۳۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۶:۱۸ کد : ۸۲۹۷۰ آموزش و کارآفرینی
رییس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه با سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان دیدار و بر توسعه همکاری‌ها تاکید کردند.
ارتقا فرهنگ کار و تقویت روحیه کارآفرینی با استفاده از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی کرمانشاه

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه دکتر مسلم حدیدی رییس سازمان جهاددانشگاهی استان در این دیدار با تاکید بر اهمیت جایگاه آموزش و پرورش، گفت: پرورش نیروی اخلاق مدار، ایده پرداز و توانمند، نیازمند همکاری همه دستگاه است و نمی توان انتظار داشت، آموزش و پرورش به تنهایی این مسولیت خطیر را به انجام برساند. مشکلاتی که امروز در سطح جامعه شاهد آن هستیم بازتابی از کم کاری برخی از دستگاه های متولی است.

وی افزود: اگر دستگاه های متولی، بخشی از فعالیت های خود را معطوف  به جامعه بزرگ و مهم آموزش و پرورش کنند. معضلات و آسیب های اجتماعی کاهش چشمگیری خواهد داشت. در همین راستا هرچقدر در این حوزه سرمایه گذاری کنیم عملا سلامت، امنیت، اقتصاد و فرهنگ جامعه را در آینده تضمین کرده ایم.

وی با اشاره به همکاری‌های جهاددانشگاهی با آموزش و پرورش درطی سال گذشته در قالب دبیرخانه مشترک، گفت: تاکنون بر اساس تلاش و پیگیری مستمر همکاران دبیرخانه، فعالیت‌های ویژه ای، برنامه ریزی و اجرا گردیده که از آن جمله می توان به برگزاری اردوهای فن فرهنگ(راهیان پیشرفت) برای بیش از 700 نفر از دانش آموزان استان، برگزاری کارگاه های تخصصی و رویدادهای کارآفرینی برای دبیران محترم اشاره نمود. همچنین برنامه ریزی اجرای مناظرات دانش آموزی برای اولین بار در کشور به میزبانی کرمانشاه از دیگر برنامه های در دست اجرا می باشد.

وی افزود:با اجرای برنامه های هدفمند در حوزه های علمی، آموزشی و فرهنگی در سنین نوجوانی و جوانی، در آینده شاهد جامعه ای پویا، خلاق و  قانون مدارخواهیم بود.

حدیدی در بخش دیگر از صحبت های خود بر لزوم تغییر نگرش دانش آموزان نسبت به فرهنگ کار هم اشاره و تصریح کرد: در حال حاضر بیکاری  معضل اصلی استان کرمانشاه است و شاید یکی از دلایل مهم آن نگرس جامعه به مقوله کار و اشتغال مربوط می شود.

وی افزود: متاسفانه دیدگاه غالب در اکثر مردم، ادامه تحصیل با هدف   کسب جایگاه کارمندی و یا ورود به حوزه های تخصصی مانند پزشکی و نظایر آن می باشد. این درحالی است که باتوجه به زیرساخت های موجود در کشور و بخصوص استان کرمانشاه، در صورت برنامه ریزی صحیح، تغییر رویکرد و ارائه آموزش های متناسب با بازار کار، امکان ورود تعداد قابل توجهی از متقاضیان کار به عرصه کارآفرینی فراهم می باشد.

حدیدی تصریح کرد: آمادگی داریم همکاری ها با آموزش و پرورش را گسترش دهیم چرا که توسعه این همکاری‌ها را یک سرمایه گذاری برای آینده جامعه می دانیم.

سلیمان محبی سرپرست اداره کل آموزش و پرورش هم در این دیدار با تقدیر از فعالیت ها و همکاری های جهاددانشگاهی، بر توسعه همکاری ها با این نهاد علمی تاکید کرد.

محبی گفت: هرچقدر بتوانیم دانش و آگاهی معلمان و دانش آموزان را در حوزه های مختلف افزایش دهیم قطعا ثمرات آن در جامعه بازتاب خواهد داشت و در همین راستا آماده هرگونه همکاری درحوزه های آموزشی، فرهنگی، فناورانه و ... با سازمان جهاددانشگاهی هستیم.

وی افزود: در حال حاضر عمده فعالیت ها در آموزش و پرورش در حد تئوری انجام می گیرد و ما نیاز داریم که آموزش‌های عملی و مهارت آموزی را توسعه دهیم و تمایل داریم در این زمینه از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی استفاده کنیم.

وی افزود: همچنین تمایل داریم از ظرفیت های جهاددانشگاهی در زمینه تکنولوژی های جدید و بویژه هوش مصنوعی بهره مند شویم چرا که نیاز است معلمان و دانش آموزان با این حوزه بیش از پیش آشنا شوند.

کلیدواژه‌ها: سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه


نظر شما :