روسای دانشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی ابقا شدند/ تغییر رییس دانشکده علوم انسانی

۳۰ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۳:۳۹ کد : ۸۲۹۴۷ آموزش و کارآفرینی
رییس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، با صدور احکامی جداگانه روسای دانشکده‌های این دانشگاه را در سمتشان ابقا و رییس جدید دانشکده علوم انسانی را نیز منصوب کرد.
روسای دانشکده‌های دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی ابقا شدند/ تغییر رییس دانشکده علوم انسانی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، با صدور احکامی از سوی دکتر مهدی باصولی رییس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، روسای دانشکده‌های این دانشگاه را در سمتشان ابقا و رییس جدید دانشکده علوم انسانی را نیز منصوب کرد.

بر اساس این احکام، دکتر سعید اهدایی به عنوان رییس دانشکده علوم انسانی منصوب شد و از زحمات دکتر محسن کچویی تقدیر شد.

همچنین در احکامی جداگانه، دکتر سید سعید هاشمی رییس دانشکده علوم گردشگری، دکتر محمدحسین قانیان  رییس دانشکده فناوری‌های نوین زیستی، دکتر علی نیکخو رییس دانشکده فنی و مهندسی، دکتر محمدرضا نامداری رییس دانشکده هنر و معماری و دکتر جواد حسین‌زاده رییس دانشکده حقوق در سمت خود ابقا شدند.


نظر شما :