توسط یک شرکت فناور مستقر در پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی صورت گرفت؛

هوش مصنوعی در خدمت داوری محتوای متنی کاربران و تولید تصویر از متن باقابلیت بهره‌برداری در پلتفرم‌ها

۱۷ فروردین ۱۴۰۴ | ۱۰:۵۱ کد : ۸۲۵۶۵ پژوهش و فناوری
یک شرکت فناور مستقر در پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی با استفاده از هوش مصنوعی به توانی دست‌یافته که می‌توان از هوش مصنوعی در خدمت تولید تصویر از متن باقابلیت بهره‌برداری در پلتفرم‌ها بهره برد.
هوش مصنوعی در خدمت داوری محتوای متنی کاربران و تولید تصویر از متن باقابلیت بهره‌برداری در پلتفرم‌ها

به گزارش روابط‌عمومی پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی، یک شرکت فناور مستقر در پارک علم‌وفناوری البرزجهاددانشگاهی به نام «جستجوگران دانش‌محور» با استفاده از هوش مصنوعی، دو محصول جدید معرفی کرده است. محصول اول، «اکسینو»، مدلی است که تصاویر را بر اساس توصیفات متنی کاربران تولید می‌کند و این تصاویر قابلیت عمومی‌سازی در پلتفرم‌ها را دارند. محصول دوم، «وینو»، به بررسی و داوری محتوای متنی کاربران می‌پردازد و به آن‌ها امتیاز می‌دهد، که می‌تواند به شناسایی تخصص آن‌ها و درآمدزایی کمک کند. بنیان‌گذار شرکت، پارسا سجادی، به چالش‌های انرژی و قطعی برق نیز اشاره کرد و از حمایت‌های پارک علم‌وفناوری البرز در برگزاری کارگاه‌ها و رویدادهای آموزشی قدردانی کرد.

پارسا سجادی، بنیان‌گذار شرکت جستجوگران دانش‌محورمستقر در مرکز رشد جامع پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی  با اعلام این خبر گفت: شرکت جستجوگران دانش‌محور، یکی از شرکت‌های فناور مستقر در 1پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی ، به‌تازگی خدمات نوینی را در زمینه تولید صفحات وب و راهکارهای هوشمندسازی صنعت و سازمان‌ها ارائه کرده است.

وی که دارای کارشناسی‌ارشد نرم‌افزار است ابتدا به معرفی محصول اصلی شرکت اشاره کرد و گفت: محصول اول ما، اکسینو، یک مدل هوش مصنوعی است که تصاویر را بر اساس متن تولید می‌کند. کاربران می‌توانند به‌راحتی توصیفاتی به زبان فارسی ارائه دهند و تصویر مورد نظر خود را به‌صورت رایگان دریافت کنند. این تصاویر پس از تولید، قابلیت عمومی‌سازی در پلتفرم را دارند تا دیگران بتوانند آن‌ها را مشاهده و با آن‌ها تعامل کنند.

بنیان‌گذار شرکت جستجوگران دانش‌محور همچنین به محصول دیگری به نام “وینو” اشاره کرد که به بررسی و داوری محتوای متنی کاربران می‌پردازد.

سجادی توضیح داد: این پلتفرم، محتوای ارسالی را تحلیل کرده و به آن امتیاز می‌دهد. مجموع این امتیازها در پروفایل کاربر ذخیره می‌شود و به‌عنوان مدرکی برای شناسایی تخصص کاربر در حوزه‌های مختلف عمل می‌کند، این ویژگی به کاربران این امکان را می‌دهد که کسب‌وکار خود را معرفی کرده و حتی از این طریق درآمدزایی کنند.

بنیان‌گذار شرکت جستجوگران دانش‌محور با اشاره به این که این شرکت ظرفیت‌های خوبی مرتبط با هوش‌مصنوعی و کارگاه‌های آموزشی در پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی فراهم کرده گفت: پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی  نیز در زمینه برندسازی و حضور در نمایشگاه‌ها به ما کمک شایانی کرده و ما موفق به برگزاری کارگاه‌ها، کلاس‌ها و رویدادهایی در این حوزه شده‌ایم.

سجادی به چالش‌های پیشروی شرکت‌های نوپا نیز اشاره کرد و گفت: یکی از مشکلات اساسی، ناترازی انرژی و قطعی برق است که تأثیرات منفی زیادی بر روی کسب‌وکارها به‌ویژه کسب‌وکارهای مشابه ما دارد، این قطعی‌ها می‌تواند به سخت‌افزارهای سرورهای گرافیکی و محاسباتی آسیب برساند و ما را ملزم به تعمیر و نگهداری مداوم آن‌ها می‌کند.

سجادی ابراز امیدواری کرد که باوجود چالش‌ها، حمایت‌های صورت‌گرفته از سوی پارک علم‌وفناوری البرز جهاددانشگاهی ، به ادامه فعالیت‌های این شرکت کمک کرده است.


نظر شما :