دیدار دانشگاهیان و جهادگران جهاددانشگاهی واحد هنر با خانواده شهید امیر قهاری

۱۵ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۵ کد : ۸۱۹۵۳ فرهنگی
به مناسبت سالروز شهادت شهید امیر قهاری و در قالب طرح «یاد یار»، جمعی از دانشگاهیان و جهادگران هنر با حضور در منزل این شهید والامقام، با خانواده ایشان دیدار و گفت‌وگو کردند.
دیدار دانشگاهیان و جهادگران جهاددانشگاهی واحد هنر با خانواده شهید امیر قهاری

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی هنر، چهارشنبه ۱۴ اسفندماه و همزمان با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، به مناسبت سالروز شهادت شهید هنرمند امیر قهاری، جمعی از دانشگاهیان و جهادگران هنربا حضور در منزل این شهید والامقام، یاد و خاطره او را گرامی داشتند.
در این دیدار، امین مختاری رییس جهاددانشگاهی هنر، حجت‌الاسلام محمدجواد غلامی دارابی معاون نهاد نمایندگی دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه هنر، دکتر عبدالله حمیدزاده مدیر دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، پروانه کولیوند مدیر تشکل‌های دانشگاه هنر، به همراه علی صدیقی معاون پشتیبانی و مدیریت منابع جهاددانشگاهی هنر، خانم طهرانی کارشناس دفتر شاهد و ایثارگران، عماد حسینی‌فرد مدیر اجرایی شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی واحد هنر و محمد باقرپور ازاعضای این واحد حضور داشتند.
این دیدار، که با هدف گرامیداشت مقام شهدای دانشجو و پاسداشت ارزش‌های ایثار و مقاومت برگزار شد، فرصتی برای مرور خاطرات شهید امیر قهاری و تأکید بر نقش دانشجویان در دفاع از آرمان‌های والای میهن بود.
با میزبانی پدر، برادر و خواهر این شهید والامقام، حاضران با بیان خاطرات، روایتگری، و تقدیم آثار هنری مرتبط با فرهنگ ایثارو شهادت، از مقام والای این شهید گرانقدر تجلیل کردند.
این برنامه به همت شعبه هنر سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و با همکاری دفتر شاهد و ایثارگران دانشگاه هنر ایران و معاونت فرهنگی دانشگاه هنر، درقالب سومین دوره «طرح یاد یار» برگزار شد. هدف از این دیدار، زنده نگه داشتن یاد شهدای دانشجو، تأکید بر نقش آنان در مسیر مقاومت و پیشرفت کشور، ایجاد ارتباط میان نسل جوان و خانواده شهدا برای انتقال مفاهیم ایثار و جهاد، و بهره‌گیری از هنر و رسانه برای معرفی سبک زندگی و ارزش‌های شهدای دانشجو بود.
چنین برنامه‌هایی نقش مهمی در ارتقای فرهنگ ایثار و مقاومت در میان دانشگاهیان ایفا کرده و زمینه‌ساز آشنایی نسل جوان با الگوهای واقعی ایثار و ازخودگذشتگی می‌شود.
شهید امیر قهاری دانشجوی مقطع کارشناسی رشته نقاشی دانشگاه هنر بود که چند ماه پس از ورود به دانشگاه، عازم جبهه جنگ دفاع مقدس شد. سرانجام در عملیات کربلای پنج (سال ۱۳۶۵)، در کنار دو تن از دوستان همرزمش، جان خود را در راه دفاع از میهن فدا کرد و به مقام والای شهادت نائل آمد.


نظر شما :