برگزاری اولین مرحله داوری ایده‌شو آموزشی با عنوان «فناوری‌های نوظهور در آموزش»

۱۴ بهمن ۱۴۰۳ | ۱۱:۳۸ کد : ۸۰۸۲۵ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
اولین مرحله داوری ایده‌شو آموزشی با عنوان«فناوری‌های نوظهور در آموزش»با محورهای «آموزش هوشمند و گیمیفیکیشن»به صورت مجازی به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد. 
برگزاری اولین مرحله داوری ایده‌شو آموزشی با عنوان «فناوری‌های نوظهور در آموزش»

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین رویداد ایده‌شو آموزشی هوشمند با محورهای "واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی (AI)، بازی وارسازی (گیمیفیکیشن)، آموزش تطبیقی (شخصی‌سازی آموزش)، محیط‌های هوشمند و یادگیری ترکیبی، آزمایشگاه مجازی، میکرولرنینگ، اینترنت اشیاء و متاورس" به صورت مجازی به همت مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان برگزار شد. 

به گزارش دبیرخانه "جذب ایده و سرمایه‌گذار" مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، اولین مرحله داوری رویداد ایده‌شو با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان (خوراسگان)، آکادمی راهبرد کسب‌و‌کار ایرانیان و مرکز کارآفرینی فناورانه با هدف کمک به حل نیازهای فناورانه آموزش و کسب‌وکارها با محوریت انقلاب عصر چهارم، به صورت مجازی برگزار شد. 

مهندس غلامرضا ریحانی رییس ادره تجاری‌سازی و اقتصاد دانش بنیان و مدیر مرکز نوآوری (منش) جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان اظهار کرد: با ظهور عصر ارتباطات و تسریع فناوری اطلاعات، سیستم‌های نوآوری قدیمی دیگر پاسخگوی نیازهای صنعت نیستند به همین دلیل حمایت از ایده‌های نو در تولید فناوری اهمیت زیادی دارد. مرکز نوآوری و شتابدهی(منش) جهاد دانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، فاصله بین دولت، صنعت و دانشگاه را کاهش داده و سرمایه‌های مادی و معنوی لازم برای رشد فناوری را جذب می‌کند. هدف این مراکز، کمک به تولد و بقای شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید فناوری و ایجاد انگیزه برای نوآوری در علوم مختلف است و در همین راستا رویداد "ایده شو و سرمایه‌گذاری در فناوری‌های نوظهور" را برگزار می‌کند.

سارا ایزدی کارشناس تجاری‌سازی و مرکز منش جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان گفت: 10 بهمن ماه اولین مرحله داوری به صورت مجازی با شرکت 15 نفر از ایده‌پردازان از سراسر کشور از جمله استان‌های تهران، آذربایجان غربی، یزد و... در حوزه‌های مختلف عصر چهارم همچون گیمیفیکیشن، متاورس، آموزش شخصی‌سازی، هوش مصنوعی و ... با داوری مهندس غلامرضا ریحانی و دکتر محمد آکوچکیان انجام شد. 

ایزدی ادامه داد: داوری نهایی در روز 16 بهمن ماه با حضور سرمایه‌گذاران در تالار علوم تربیتی دانشگاه آزاد خوراسگان برگزار می‌شود. علاقه‌مندان می‌توانند به منظور ثبت‌نام در این رویداد به صورت رایگان به نشانی الکترونیکی https://evand.com/events/event-jde مراجعه کنند.

کلیدواژه‌ها: جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان


نظر شما :