کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» وارد بازار نشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان، کتاب «اصول تولید و پرورش کاربردی قارچ خوراکی» تألیف دکتر مریم حقیقی و رضا ابوالقاسمی، دارای 217 صفحه و 7 فصل، در قطع وزیری چاپ و راهی بازار کتاب شد.
در معرفی این کتاب آمده است: این کتاب اطلاعات جامعی از انواع قارچهای خوراکی قابل کشت و عرضه به بازار از جمله قارچ دکمهای، قارچ صدفی و... را ارائه میکند. همچنین راهکارهای مدیریتی مطلوب در زمینهی راهاندازی کارگاههای پرورش خانگی و صنعتی، اصول و نحوهی پرورش قارچهای خوراکی، مبارزه با بیماریها و آفات مهم و مدیریت تولید قارچهای خوراکی را بهطور مفصل و دقیق بیان میکند.
این کتاب در پاییز 1403 با قیمت یک میلیون و 960 هزار ریال عرضه شد و علاقهمندان میتوانند به منظور کسب اطلاعات بیشتر، سفارش و تهیه کتاب با شماره 03133912711 کتابفروشی جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان تماس یا از طریق فروشگاه اینترنتی جهاددانشگاهی به آدرس www.16Book.ir اقدام به خرید نمایند.
نظر شما :