با همکاری سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی هرمزگان؛

جشن امضای "سیب هوس" در بندرعباس برگزار شد

۰۲ دی ۱۳۹۷ | ۱۵:۱۲ کد : ۴۱۵۹ فرهنگی
دبیر کانون شعر و ادب دانشگاه هرمزگان از برگزاری برنامه جشن امضای "سیب هوس" با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه هرمزگان خبرداد.
جشن امضای "سیب هوس" در بندرعباس برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد هرمزگان؛ شقایق اوجی عنوان کرد: با همکاری سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی و کانون شعر و ادب دانشگاه هرمزگان از شاعر و نویسنده کتاب "سیب هوس" برای حضور در سالن هنر دانشگاه هرمزگان دعوت به عمل آمد.

وی در خصوص روند برگزاری این برنامه افزود: نشست شعرخوانی در این برنامه از ساعت 12 الی 14 برگزار شده و که در آن انجمن ادبی میناب، شاعران دانشگاه های فرهنگیان، علوم پزشکی و آزاد اسلامی حضور یافتند.

دبیرکانون شعر و ادب دانشگاه هرمزگان ادامه داد: بعد از نشست شعرخوانی نیز جشن امضای آخرین کتاب امیدصباغ نو با عنوان "سیب هوس" برگزار شد.

وی بیان کرد: بعد از آن "صباغ نو" کارگاه شعری برگزار کرده و با استقبال بسیار خوبی از این کارگاه مواجه شدیم.

اوجی با بیان این که استقبال دانشجویان بسیار خوب بود، عنوان کرد: "کتاب سیب هوس" امید صباغ نو را با وجود اینکه به صورت پیش فروش قبل از حضور این شاعر مطرح در دانشگاه هرمزگان به فروش رسانده بودیم، برخی از دانشجویان نیز خود این کتاب را از قبل تهیه کرده بودند.