کارگاه آموزشی مجازی «تولید پادکست» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی، مدرس این وبینار دکتر فاطمه زارعی استادیار دانشکده پزشکی دانشگاه تربیت مدرس در زمینه "تولید پادکست" گفت: جهان قابل شنیدن است.
وی در ادامه بیان کرد: تکنیک ها، قالب ها و روش هایی وجود دارد که شنیدن را تسهیل میکند و در دسترس همه قرار میدهد. همه یعنی عدالت اجتماعی در آموزش. آموزش سلامت می تواند به سادگی با شنیدن یکی از خروجی های پادکست اتفاق بیافتد، تنها با یک لینک و همه جا و همه زمان متخصص آموزش سلامت خوب میداند کجا باید ساده گویی کند، کجا باید تاکید کند، کجا باید نکات مهم را بیشتر بیان کند.
دکتر زارعی گفت: بیان مطالب پیچیده در حوزه سلامت با صدای خوب و تاثیر گذار اثرش را میگذارد. در این روش رسانه و کانال انتقال پیام سلامت بصری نیست بلکه شنیداری است آموختن انواع پادکست، روش های تولید و انواع تکنیک ها، نرم افزار ها و پلتفرمهای آنلاین تولید آن مهم است و شاید مهمتر از آن داشتن سناریو خوب برای روایت قصه سلامت است. داشتن این توانمندی ها کمک می کند انتقال پیام ساده تر و موثرتر اتفاق بیافتد.
گفتنی است، در این کارگاه تلاش شد بخشی از این مهارت ها به متخصصان و پژوهشگران علاقه مند آموزش داده شود. پژوهشکده علوم بهداشتی با هدف دانش افزایی و ارتقا توانمندی متخصصان حوزه سلامت اقدام به برگزاری کارگاه ها و وبینار های مختلفی در ابعاد مختلف حوزه سلامت می نماید که امید است این برنامه های آموزشی نقش موثری در ارتقا توانمندی متخصصان و پژوهشگران دست اندر کار در بخش سلامت داشته باشد.
نظر شما :