شورای علمی طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۲۲ کد : ۱۱۵۵۸ تجاری سازی و اقتصاد دانش بنیان
به همت سازمان تجاری سازی فناوری و اشتغال دانش آموختگان جهاددانشگاهی استان مرکزی، شورای علمی طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، ۲۶ شهریورماه با حضور اعضای این شورا در سالن جلسات پردیس جهاددانشگاهی استان برگزار شد.
شورای علمی طرح "توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار" در جهاددانشگاهی استان مرکزی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، مسعود شهرجردی رییس جهاددانشگاهی استان مرکزی در این نشست با اشاره به اجرای طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار در استان، تصریح کرد: اجرای این طرح می تواند موجب توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، ایجاد شغل پایدار با بهره مندی از ظرفیت مشاغل خانگی و بهبود وضعیت معیشتی آنان شود .

وی افزود: کارفرمای این طرح معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ناظر طرح محسوب می شود و مجری طرح نیز جهاددانشگاهی است.

شهرجردی با بیان این که نیازمند مشورت علمی و کمک فکری اعضای شورای علمی جهت پیشبرد و اجرای این طرح در استان هستیم، اذعان کرد: آموزش زنان سرپرست خانوار و بازاریابی مشکل اساسی است که باید در این راستا راهکارهای بنیادین داشته باشیم.

وی با اشاره به این که طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار بر اساس الگوی مشاغل خانگی اجرا می ‌شود، اظهار کرد: جهاددانشگاهی جهت اتصال به بازار و بازاریابی محصولات اقداماتی را آغاز کرده است و برندسازی ویژه از مزیت‌های این طرح است که دغدغه فروش محصول و عرضه به بازار را از بین ببرد.

زهرا فرجی مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری مرکزی نیز در ادامه ضمن تشریح طرح توانمندسازی اقتصادی زنان سرپرست خانوار، افزود: جامعه هدف در گام نخست این طرح برای استان ۱۳۱ نفر تعریف شده و راهبرد‌های اجرایی در زمینه توانمندسازی و فرصت شغلی برای آنان آغاز شده است.

وی تصریح کرد: در قالب این طرح ملی که تا پایان سال  جاری ادامه دارد، فرآیند شناسایی، مهارت آموزی، توانمندسازی شغلی و بازاریابی برای جامعه هدف دنبال می ‌شود.

فرجی با اشاره به برندسازی محصولات خانگی زنان سرپرست خانوار اظهار امیدواری کرد در این زمینه، کانون بازرگانان زن استان نیز می تواند یاریگر اجرای طرح در استان مرکزی باشد.

نگین براتی معاون کارآفرینی و اشتغال  اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان نیز در ادامه، افزود: مهمترین  منبع درآمدی زنان سرپرست خانوار از طریق ایجاد مشاغل خانگی صورت می پذیرد که باید با کسب مهارت و آموزش های لازم ، جامعه هدف این طرح را در این مسیر یاری نمود.


نظر شما :