سوت پایان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران/تیم‌های سوفار و Insight برنده این دوره از مسابقات

۰۶ خرداد ۱۴۰۴ | ۱۲:۳۱ کد : ۸۴۵۹۱ فرهنگی تاپ خبر
آیین اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی و اولین دوره بین‌المللی به زبان انگلیسی مناظره دانشجویان ایران برگزار و تیم‌های سوفار همدان و Insight عنوان تیم‌های برنده این دوره از مسابقات را کسب کردند.
سوت پایان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران/تیم‌های سوفار و Insight برنده این دوره از مسابقات

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی، امروز سه‌شنبه(۶ خردادماه) آیین اختتامیه سیزدهمین دوره از مسابقات ملی و اولین دوره بین‌المللی به زبان انگلیسی مناظره دانشجویان ایران با قرائت پیام دکتر مسعود پزشکیان رئیس جمهور توسط دکتر علی منتظری رئیس جهاددانشگاهی و با حضور برخی مدیران و روسای واحد‌های سازمانی جهاددانشگاهی در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد.

در روز پایانی این دوره از مسابقات دو تیم «سوفار» از همدان و «آوانگارد» گیلان که به مرحله نهایی راه یافته‌اند با گزاره «تقابل ایران و اسرائیل، بیشتر از آنکه رقابت ژئوپلیتیک باشد، یک رویارویی ایدئولوژیک و مذهبی است» به رقابت پرداختند و در نهایت تیم سوفار با کسب امتیاز ۱۹۲.۵ رتبه برتر این دوره از مسابقات را کسب کرد.

لازم به ذکر است؛ سیزدهمین دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران و اولین دوره بین‌المللی به زبان انگلیسی این مسابقات از ۴ تا ۶ خرداد در دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی برگزار شد و ۱۶ تیم راه یافته به مرحله کشوری آن به رقابت با یکدیگر پرداختند.

کار فرهنگی دانشجو را می‌سازد

در ابتدای این مراسم، دکتر محمدحسین ایمانی‌خوشخو رئیس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی، با اشاره به اهمیت فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها اظهار کرد: در دانشگاه، کار فرهنگی است که دانشجو را می‌سازد. کار علمی، توان علمی ایجاد می‌کند، اما اگر بخواهیم دانشجو پس از فارغ‌التحصیلی سربلند باشد، باید در دوران تحصیلش فعالیت فرهنگی انجام داده باشد. باید خودش مشارکت کند و مداخله داشته باشد.

وی با بیان اینکه دانشگاه علم و فرهنگ همواره در حوزه فرهنگ پیش‌قدم بوده است، امروز شاهد حضور نزدیک به ۱۰ هزار دانشجو در تهران هستیم؛ بدون ظرفیت خالی و حتی با ظرفیت اضافی. این‌ها از افتخارات دانشگاه محسوب می‌شود.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی با ابراز خرسندی از آغاز دوره جدید فعالیت‌های جهاددانشگاهی اظهار داشت: خوشحالیم که دوره جدید جهاددانشگاهی را با حضور آقای دکتر منتظری آغاز می‌کنیم. یقیناً همان فضای فرهنگی دهه ۶۰، که در آن جهاددانشگاهی فعال‌ترین نهاد در حوزه فرهنگ دانشگاهی بود، با قدرت بازخواهد گشت.

دکتر ایمانی خوشخو ضمن یادآوری دستاوردهای گذشته جهاددانشگاهی تصریح کرد: در آن سال‌ها انواع جشنواره‌ها و کنگره‌ها با استقبال بسیار برگزار می‌شدند؛ جشنواره تئاتر تا حدی رشد کرده بود که با تئاتر فجر رقابت می‌کرد. کنگره شعر، خوشنویسی و حتی دو دوره جشنواره موسیقی نیز از دیگر جلوه‌های آن دوران بود. همه این‌ها منجر به پویایی و سرزندگی دانشگاه‌ها شد.

وی با اشاره به سابقه ۳۱ ساله این دانشگاه گفت: از سال ۱۳۷۲، که این دانشگاه با تدبیر آقای دکتر منتظری و گروهی از مسئولان آن زمان تأسیس شد، شاید کسی تصور نمی‌کرد روزی در زمره دانشگاه‌های مطرح کشور قرار گیرد. اما با لطف خدا و تلاش اساتید، امروز این دانشگاه افتخار جهاد دانشگاهی است.

وی ادامه داد: به آقای وزیر هم عرض کردم که دانشگاه بدون ظرفیت خالی و حتی با ظرفیت اضافی پذیرای دانشجویان است. این موضوع نشان‌دهنده جایگاه والای دانشگاه علم و فرهنگ است.

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی با تأکید بر نقش فعالیت‌های فرهنگی در اشتغال‌پذیری فارغ‌التحصیلان افزود: اگر دانشجویان در دوره تحصیل در فعالیت‌های فرهنگی شرکت داشته باشند، پس از فارغ‌التحصیلی کمتر با بیکاری روبرو خواهند شد.

گسترش  فرهنگ گفت‌وگو آینده کشور را تضمین می‌کند

در ادامه این مراسم، دکتر رضا فریدزاده رضا فریدزاده رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی نیز ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری مسابقات این دوره، با تأکید بر اهمیت ترویج فرهنگ گفت‌وگو و مناظره در محیط‌های علمی گفت: آنچه آینده کشور را تضمین می‌کند، گسترش فرهنگ گفت‌وگو، رعایت ادب، اخلاق و تحمل آراء مختلف است. امید داریم این رویداد به یک جریان فراگیر فرهنگی در دانشگاه‌ها و جامعه تبدیل شود.

وی افزود: فعالیت‌های جهاددانشگاهی از آغاز، دانشجومحور و مبتنی بر باور به ظرفیت‌های دانشجویان بوده و تلاش داریم این رویکرد را با حمایت‌های مسئولان ادامه دهیم.

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با اشاره به برگزاری سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران اظهار کرد: این دوره از مسابقات در سه مرحله برگزار شد؛ مرحله دانشگاهی و استانی در ۳۱ استان و ۱۲ دانشگاه تهران، مجموعاً در ۴۳ واحد دانشگاهی با مشارکت ۱۰۰ تیم دانشجویی بود.

دکتر فریدزاده ادامه داد: ۹۴ تیم از مرحله استانی برگزیده شدند و در قالب چهار منطقه کشوری به رقابت پرداختند. استان‌های ایلام، اصفهان، خراسان رضوی و تهران میزبان این رقابت‌های منطقه‌ای بودند. در نهایت ۱۶ تیم از میان آن‌ها به مرحله نهایی راه یافتند که امروز شاهد برگزاری مراسم اختتامیه آن هستیم.

وی با قدردانی از دانشگاه علم و فرهنگ گفت: از دانشگاه علم و فرهنگ که سه سال پیاپی میزبانی مسابقات مناظره را بر عهده داشت، صمیمانه سپاسگزارم. این همکاری مؤثر کمک کرد تا بتوانیم با وجود فراز و فرودهای بسیار، این رویداد فرهنگی را با موفقیت برگزار کنیم.

رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی با تأکید بر حمایت از نسل جوان تصریح کرد: مایه افتخار است که دانشگاه‌ها همچنان تلاش می‌کنند فضا را برای بروز و ظهور توانمندی‌های علمی، فرهنگی، هنری و ادبی دانشجویان فراهم سازند. امیدوارم در دوره‌های بعدی این مسابقات، شاهد ارتقاء کمی و کیفی بیشتری باشیم.

در بخش دیگری از این مراسم؛ کتاب «برنده هر مناظره باش» نوشته مهدی حسن (روزنامه نگار، مجری و پرسشگر مشهور بریتانیایی- هندی دانش آموخته دانشگاه آکسفورد) که توسط مرکز ملی گفت‌وگو، مناظره و آزاداندیشی ترجمه و منتشر شده است، توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس جهاددانشگاهی رونمایی شد.

همچنین از دکتر مهدی باصولی رئیس سابق دانشگاه علم و فرهنگ جهاددانشگاهی به خاطر حمایت‌های بی‌دریغ‌ از برگزاری مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دوره‌های یازدهم و دوازدهم تقدیر شد.

در پایان این مراسم، تیم‌ها و نفراتی که حائز رتبه برتر شدند معرفی و مورد تقدیر قرار گرفتند.

 


نظر شما :