سرپرست فرمانداری ساوه تاکید کرد:

ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در تدوین سند توسعه ساوه

۰۴ اسفند ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۲ کد : ۸۱۵۲۱ عمومی
سرپرست فرمانداری ساوه با بیان اینکه هدف‌گذاری و ترسیم نقشه راه منجر به ریل‌گذاری صحیح در سیاست‌های توسعه‌ای خواهد شد، تاکید کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مجموعه فنی می‌تواند منشأ خدمات اثرگذاری در ریل‌گذاری صحیح سیاست‌ها و تصمیمات باشد تا رفع دغدغه‌ها تسریع یابد.
ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت جهاددانشگاهی در تدوین سند توسعه ساوه

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی؛ سیدمهدی حسینی سرپرست فرمانداری شهرستان ساوه در جریان دیدار با رئیس جهاددانشگاهی استان مرکزی، اظهار کرد: ساوه شهری برخوردار از ظرفیت و مزیت‌های گوناگون است و با بهره‌گیری از پتانسیل‌های تحقیقاتی، علمی، پژوهشی و فناوری جهاددانشگاهی و با مدیریت منابع مادی و انسانی می توان به کاهش مشکلاتی که تجمیع شده است و نیز تحقق توسعه پایدار در این شهرستان کمک کرد.

وی با تاکید بر اینکه با کار مضاعف و شبانه‌روزی باید دوره جدید و متفاوتی از خدمت به مردم را در دولت چهاردهم شاهد باشیم، تصریح کرد: خیز بلند برای توسعه شهرستان نیز به یک اراده جمعی و هم افزایی نیاز دارد و تلاش خواهیم کرد ساوه را که یک شهرستان خاص و منحصر بفرد به لحاظ منابع و ظرفیت‌هاست به جایگاه واقعی خود برسانیم.

حسینی افزود: سرعت رشد جمعیت در دو دهه اخیر در این شهرستان بالا بوده و علیرغم خدماتی که انجام شده توسعه متوازن را در ساوه شاهد نیستیم در نتیجه حجم خدمات انجام شده متناسب با رشد جمعیتی نبوده است و همچنان در بسیاری از حوزه‌ها نظیر زیرساخت‌های آموزشی، ورزشی، رفاهی و ... کمبود وجود دارد.

وی تصریح کرد: سرانه‌ها اساس توسعه و شاخص ارزیابی‌ها هستند و در حوزه زیرساختی و سرانه آموزشی و ورزشی همچنان ضعف وجود دارد. باید با تقویت سرانه‌ها با شناسایی فرصت‌ها و تامین منابع دولتی و خصوصی و خیرین بتوان نمودار پیشرفت را به بهترین شکل ترسیم کرد.

سرپرست فرمانداری شهرستان ساوه در پایان با بیان اینکه هدف‌گذاری و ترسیم نقشه راه منجر به ریل‌گذاری صحیح در سیاست‌های توسعه‌ای خواهد شد، تاکید کرد: جهاددانشگاهی به عنوان مجموعه فنی می‌تواند منشأ خدمات اثرگذاری در ریل‌گذاری صحیح سیاست‌ها و تصمیمات باشد تا رفع دغدغه‌ها تسریع یابد.

در ادامه، 

محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در جریان دیدار با سرپرست فرمانداری ساوه، گفت: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی از سال ۱۳۵۹ فعالیت خود را در حوزه فرهنگی، آموزشی، درمانی، پژوهشی و ... در کشور آغاز کرده و سابقه فعالیت ۲۰ ساله در شهرستان ساوه دارد.

محسن مرادی با اشاره به ظرفیت بالای این نهاد در عرصه‌های گوناگون، گفت: برای استفاده از ظرفیت حداکثری جهاددانشگاهی در عرصه‌های گوناگون آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی، کشاورزی و ... در ساوه نیاز به حمایت مسئولان و مدیران دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی هست.

راه‌اندازی اولین مرکز شهرستانی خدمات تخصصی HSSE و مدیریت خطر کشور در ساوه

وی با اشاره به راه‌اندازی اولین مرکز شهرستانی خدمات تخصصی HSSE و مدیریت خطر کشور در ساوه، گفت: به دلیل صنعتی بودن ساوه، با استقرار بزرگترین شهر صنعتی کشور در این شهرستان، تصمیم گرفته شد که دفتر مرکز خدمات تخصصی سلامت، ایمنی، امنیت، محیط زیست و مدیریت خطر جهاد دانشگاهی با مشارکت جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی شهید بهشتی در این شهرستان راه‌اندازی شود که با حمایت صنایع می‌تواند موجب ارتقای بهره‌وری شده و ثمرات خوبی برای بهبود فعالیت نیروی انسانی به عنوان محور توسعه به همراه خواهد داشت.

رئیس جهاددانشگاهی استان بیان کرد: خدمات تخصصی این مرکز شامل طراحی، ایجاد، استقرار، پایش، نگهداشت HSSE و مدیریت خطر مبتنی بر نوآوری‌ها و فناوری‌های نوین است و این مرکز آماده هرگونه همکاری با سازمان‌ها، نهادها، صنایع، و شرکت‌های دولتی و غیردولتی است.

مرادی به فعالیت مرکز درمان ناباروری در اراک به عنوان بزرگترین مرکز درمان ناباروری غرب کشور اشاره کرد و گفت: جهاد دانشگاهی توانسته در حوزه‌های گوناگون خدمات مورد نیاز مردم را ارائه دهد و برای فراگیر شدن خدمات نیازمند حمایت بین بخشی و پشتیبانی دولت هستیم.

ساوه ظرفیت بالایی برای فعال شدن توانمندی‌ها و پتانسیل‌های جهاد دانشگاهی دارد

وی با تاکید بر اینکه ساوه ظرفیت بالایی برای فعال شدن توانمندی‌ها و پتانسیل‌های جهاد دانشگاهی دارد، افزود: نبود ساختمان مستقل جهاد دانشگاهی و اداره این نهاد در فضای استیجاری در ساوه، توسعه فعالیت‌ها را با چالش مواجه کرده است که ضرورت دارد هرچه سریعتر فضای فیزیکی مناسب مستقل در زمینی که واگذار شده است احداث شود تا این نهاد بتواند ماموریت‌های خود را در این شهرستان به نحو احسن عملیاتی کرده و توسعه دهد.

این مقام مسوول همچنین به برخورداری جهاددانشگاهی از بزرگترین پژوهشکده گیاهان دارویی خاورمیانه اشاره کرد و گفت: با توجه به تنش آبی موجود در استان مرکزی جهاد دانشگاهی با برخورداری از ظرفیت پژوهشکده گیاهان دارویی، به دنبال تغییر الگوی کشت با ارزش افزوده بالا و مدیریت منابع آبی است. تشکیل شبکه گیاهان دارویی با مشارکت بهر‌ه‌برداران بخش کشاورزی با ارائه خدمات آموزشی نخستین گامی است که این نهاد در سطح استان برداشته است.


نظر شما :