کتاب "متون تفسیری در آینه پژوهش"از سوی انتشارات سازمان جهاددانشگاهی تهران وارد بازار نشر شد

۲۸ آبان ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۲ کد : ۳۲۹۳ فرهنگی
توسط انتشارات سازمان جهاددانشگاهی تهران، کتاب "متون تفسیری در آینه پژوهش" تألیف عبدالحسین فقهی دانشیار دانشگاه تهران و علی‌اکبر محمدی ‌‌عضو‌هیات علمی دانشگاه بیرجند منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی تهران، توسط انتشارات سازمان جهاددانشگاهی تهران، کتاب "متون تفسیری در آینه پژوهش" تألیف عبدالحسین فقهی دانشیار دانشگاه تهران و علی‌اکبر محمدی ‌‌عضو‌هیات علمی دانشگاه بیرجند حاضر با هدف معرفی و شناخت چند تفسیر با سبک و روش‌های متفاوت منتشر شد.
این کتاب با هدف معرفی و شناخت چند تفسیر با سبک و روش‌های متفاوت آماده شده است تا پاسخی درخور توجه برای دانشجویانی باشد که درس آشنایی با قرآن و علوم تفسیری دارند و سعی شده مهم‌ترین و پیچیده‌ترین مباحث مربوط به شناخت قرآن و علم تفسیر در طرحی ساده و زودفهم تنظیم و انواع تفاسیر معرفی و گزیده‌ای از تفاسیر ارایه شود.
گفتنی است، کتاب مذکور در 260 صفحه در قطع وزیری، با قیمت 20.000 تومان وارد بازار نشر شده است.