کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» منتشر شد

۰۴ خرداد ۱۳۹۹ | ۱۵:۴۷ کد : ۱۸۳۸۱ فرهنگی
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» به همت انتشارت جهاددانشگاهی استان اردبیل منتشر شد.
کتاب «گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی» منتشر شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان اردبیل، این کتاب توسط دکتر سارا موحد، دانشیار گروه مهندسی علوم و صنایع غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین - پیشوا تالیف شده است.

کتاب مذکور می‌تواند به عنوان منبع درسی مورد استفاده دانشجویان مهندسی صنایع غذایی، فناوری مواد غذایی، زیست فناوری مواد غذایی، شیمی مواد غذایی، علوم تغذیه، کنترل کیفیت، امنیت غذایی، علوم دامی، دامپزشکی و کارشناسان کارخانجات مواد غذایی قرار گیرد.

کتاب گوشت، فرآورده‌های گوشتی و شیلات تکمیلی در 20 فصل و 256 صفحه، به تفصیل به تکنولوژی گوشت، انواع فرآورده‌های گوشتی سوسیس، کالباس و شیلات پرداخته شده و به قیمت 48 هزار تومان از کتاب‌فروشی‌ها قابل تهیه است.

کلید واژه ها: واحد اردبیل کتاب فرهنگی پیام جهاد 6


نظر شما :