کتاب "تغذیه در ژنتیک " در جهاددانشگاهی اردبیل منتشر شد
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل، این کتاب تالیف کارستن کالبرگ، استینماری اولون و فردیناند مولنار در سال 2015 است به همت دکتر محمد ضعیفی زاده، استادیار گروه ژنتیک، دکتر خاطره طوبا، استادیار دانشکده پزشکی و امیرحسین علیمحمدیان از گروه علوم آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل ترجمه و به چاپ رسیده است.
این کتاب چگونگی شکلدهی و اعضای بدن انسان توسط مواد غذایی را توضیح داده است و استعداد انسان نسبت به ابتلا به بیماریهایی مانند دیابت و تصلب شرایین را مشخص و در مورد زندگی واقعی و ارتباطهای انسان با تغذیه را در سرتاسر عمر بیان میکند.
کتاب "تغذیه در ژنتیک" به قیمت 25هزار تومان از کتابفروشیهای استان قابل تهیه است و میتواند به عنوان منبع مطلوب، مورد استفاده دانشجویان و علاقه مندان حوزه های پزشکی، ژنتیک و تغذیه قرار گیرد.
نظر شما :