امضای قرارداد مشترک میان جهاددانشگاهی واحد اصفهان و دانشگاه هنر اصفهان

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، این قرارداد در نشست مشترکی با حضور رئیس و هیئت رئیسه دانشگاه هنر اصفهان و رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان منعقد شد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان در این نشست مشترک، انعقاد این قرارداد را نقطه آغازی برای تعامل موثر میان جهاددانشگاهی و دانشگاه هنر دانست و اظهارکرد: این قرارداد با هدف ایجاد بستر مناسب برای تبادل دانش و تجربیات، توسعه برنامههای آموزشی و ترویج فرهنگ هنر در اصفهان به عنوان مهد هنر منعقد شده است.
وی با اشاره به تقویت آموزش هنر از طریق طراحی و اجرای برنامههای آموزشی بهروز و متناسب با نیازهای روز هنر در سطح جامعه، افزود: همکاری مشترک دانشگاه هنر اصفهان و جهاددانشگاهی اصفهان با پیشینه آموزشی و مرجعیت علمی که از آن برخوردارند، به علاقهمندان این امکان را میدهد که از امکانات و منابع هر دو نهاد برای ارتقای سطح دانش و مهارتهای خود بهرهمند شوند.
دکتر شفیعی این همکاریهای مشترک را زمینهساز اتفاقات ارزشمندی در شهر اصفهان دانست و افزود: برگزاری دورههای آموزشی تقاضامحور، باکیفیت و به روز، درکنار فراهم شدن فضای تبادل نظر و تجربیات از دیگر نتایج این همکاری مشترک خواهد بود. این نوع همکاریها نه تنها به ارتقای سطح علمی و عملی هنر در جامعه کمک میکند، بلکه موجب ایجاد شبکهای قوی از ارتباطات بین هنرمندان، اساتید و دانشجویان این عرصه خواهد شد.
رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان خاطرنشان کرد: باتوجه به ظرفیتهای بینظیر اصفهان در عرصههای فرهنگ و هنر و تاکید دفتر مرکزی جهاددانشگاهی بر توجه به اقتضائات و ظرفیتهای هر استان، دپارتمان هنر در جهاددانشگاهی اصفهان شکل گرفت و در حال حاضر این دپارتمان میتواند در برگزاری دورههای آموزشی مختلف با همکاری دانشگاه هنر اصفهان نقشآفرینی کند.
وی با بیان اینکه دانشگاه هنر اصفهان یک ظرفیت بینظیر ملی با تنوعی از رشتههای هنری، اساتید ارزنده و دانشجویان مستعد است، گفت: قرارگیری مرجعیت علمی دانشگاه هنر در کنار ظرفیتهای جهاددانشگاهی و تجارب موفق این نهاد در برگزاری دورههای آموزشی و جلب اعتماد مردم میتواند منجر به دستاوردهای قابل توجهی شود که در نهایت به ارتقای هنر در سطح جامعه منجر خواهد شد.
شفیعی خاطرنشان کرد: با اجرای این قرارداد چهار رکن مهم کیفیت آموزشی، دسترسی آموزشی، عدالت آموزشی و آموزش مادامالعمر از اهداف راهبردری این قرارداد است.
همچنین دکتر علیرضا خواجه احمد عطاری تأکید کرد: همکاریهای مشترک دانشگاه هنر اصفهان و جهاددانشگاهی اصفهان میتواند به عنوان یک الگو برای سایر نهادهای آموزشی و فرهنگی کشور باشد و نقش مهمی در ارتقای آموزشهای هنری در سطح جامعه ایفا نماید.
وی با بیان اینکه دانشگاه هنر اصفهان به عنوان محور آموزش عالی رشتههای هنری در استان هنرمند پرور و هنرخیز در حال حاضر دانشگاه هنر اصفهان حدود سه هزار نفر دانشجو دارد که دردانشکده های پژوهشهای عالی هنر و کارآفرینی، حفاظت و مرمت، صنایع دستی، معماری و شهرسازی و هنرهای تجسمی مشغول به تحصیل هستند.
رئیس دانشگاه هنر اصفهان خاطرنشان کرد: این ارگان آموزش عالی هنر عرصه تبادل اندیشه و شکوفا نمودن استعدادها و اندیشههای نسل فرهیخته جامعه است و از طریق مرکز آموزشهای آزاد و با همکاری جهاددانشگاهی اصفهان درنظر دارد دسترسی مخاطبان را به آموزشهای هنری باکیفیت فراهم نماید.
نظر شما :