برای اولین بار در ایران؛

کارگاه آموزشی اتفاء حریق اتوماتیک توسط جهاددانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی برگزار می شود

۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ | ۱۷:۰۶ کد : ۳۴۱ آموزش و کارآفرینی
معاونت آموزشی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی با همکاری شرکت کارا ارتباطات و کارشناسان کشور ایتالیا اقدام به برگزاری کارگاه آموزشی clean agent novec۱۲۳۰ می نماید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد خواجه نصیرالدین طوسی، برای اولین بار در ایران کارگاه آموزشی اطفاء حریق اتوماتیک توسط معاونت آموزشی این واحد و شرکت کارا ارتباطات به کمک کارشناسان کشور ایتالیا برگزار می شود.
این آموزش مخصوص متخصصان حوزه hse و مدیرانit و حراست اسناد فیزیکی ارگان هان های دولتی و خصوصی می باشد.
هدف از برگزاری این  دوره، آموزش تخصصی فعالان در حوزه ایمنی جهت استفاده در مراکز دیتا سنتر های کشور، خزانه های اسکناس بانک ها و آرشیو اسناد کاغذی و کلیه اتاق های ایزوله با لوازم و تجهیزات حساس می باشد.
 دوره اطفا گازی با عامل اطفا novec1230 نسل سوم اطفا حریق اتوماتیک برای اولین بار در ایران توسط شرکت بتاتی ایتالیا برگزار می گردد.
این کارگاه آموزشی در 25 اردیبهشت در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار خواهد شد.