توسط جهاددانشگاهی واحد اصفهان؛

نفرات برتر چهارمین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه ای پایان نامه مشخص شد

۳۰ دی ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۰ کد : ۱۵۲۸۴ فرهنگی
نفرات اول تا سوم مرحله مقدماتی چهارمین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه ای پایان نامه جهاددانشگاهی واحد اصفهان مشخص شدند.
نفرات برتر چهارمین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه ای پایان نامه مشخص شد

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، مرحله مقدماتی چهارمین دوره مسابقات ملی دفاع سه دقیقه ای پایان نامه به همت سازمان انتشارات جهاددانشگاهی واحد اصفهان 29 دی و به داوری (علیرضا خواجه گیر، مهدی نفر، کامران قائدی و مریم براتعلی) برگزار شد.

نفرات برتر این دوره از رقابت‌های دفاع سه دقیقه‌ای در جهاددانشگاهی واحد اصفهان به ترتیب محمد زارع مقطع کارشناسی ارشد به عنوان نفر اول افروز خلیلی مقطع کارشناسی ارشد به عنوان نفر دوم و راضیه دیانت نژاد مقطع کارشناسی ارشد به عنوان نفر سوم انتخاب شدند.

گفتنی است، نفر اول مرحله مقدماتی در مرحله نهایی این مسابقه که در سال 99 برگزار می شود به نماینده از جهاددانشگاهی واحد اصفهان شرکت خواهد کرد.