امروز دوشنبه 30 بهمن 1396 -
اخبار : فرهنگي

سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با کسب 9 رتبه برتر، پر افتخارترین نشریه فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد شد

مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی از کسب رتبه برتر نشریه وقایع اتفاقیه این سازمان در اختتامیه هفدهمین جشنواره نشریات دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 25 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، حسین یوسفی با بیان این مطلب افزود: در این جشنواره، بیش از 90 نشریه فرهنگی و علمی دانشگاه فردوسی حضور داشتند.
به گفته وی، رقابت در این جشنواره در بخش‌های آثار برتر، بخش ویژه و نشریات برتر بود که با نظر هیات داوران نشریه وقایع اتفاقیه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، با کسب 9 رتبه برتر، پُر افتخارترین نشریه فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد شد.
وی خاطرنشان کرد: نشریه وقایع اتفاقیه در بخش آثار برتر در رسته تیتر، مصاحبه، گزارش، عکس و مقالات فرهنگی اجتماعی موفق به کسب  رتبه برتر شد.
 وی تصریح کرد: در بخش ویژه درکرسی‌های آزاداندیشی و نقد و مناظره وگفت‌و‌گو محوری و رتبه اول مشترک نشریات فرهنگی اجتماعی سیاسی و نشریه برتر از نگاه مخاطبین از جمله افتخارات نشریه وقایع اتفاقیه در این جشنواره بود.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه