امروز دوشنبه 30 بهمن 1396 -
اخبار : فرهنگي

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی تاکید کرد: ضرورت توجه به باورهاي ديني و آگاهي نسل جوان در فعالیت های این معاونت

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی بر ضرورت توجه به باورهاي ديني و آگاهي نسل جوان در فعالیت های این معاونت تاکید کرد.
تاریخ : چهار شنبه 25 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی، محسن مرادی در نشست اعضای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی که با حضور مدیر روابط عمومی این نهاد برگزار شد، افزود: جهاددانشگاهی نهادی است انقلابی که پس از تشکیل ستاد انقلاب فرهنگی و به منظور تحقق بخشیدن به اهداف این ستاد به فرمان رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) تشکیل شد.
وی با بیان اینکه فعالیت‌های فرهنگی جهاددانشگاهی از ابتدای شکل‌گیری، بخش اساسی و لاینفک برنامه های این نهاد بوده است، افزود: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی استان مرکزی نیز از سال 1359 همزمان با تشکیل جهاددانشگاهی فعالیت خود را آغاز کرد.
مرادی اهداف حوزه فرهنگی جهاددانشگاهی را تعميق گرايش‌ها، باورهاي ديني و آگاهي نسل جوان بويژه دانشجويان، تبليغ و ترويج آرمان‌ها و ارزش‌هاي انقلاب اسلامي به منظور جلوگيري از انقطاع نسل ها و مقابله با تهاجم فرهنگي، رشد خلاقيت ها و پرورش استعدادهاي هنري و ادبي نسل جوان به ويژه دانشجويان، ايجاد زمينه براي تشويق فرهنگ تاليف ، نشر و نقد آثار علمي و فرهنگي و ايجاد زمينه براي تقويت مشاركت فعال جوانان به ويژه دانشجويان در مسائل سياسي و اجتماعي عنوان کرد.
در این نشست مجید جمالو مدیر روابط عمومی جهاددانشگاهی استان مرکزی با اشاره به اهمیت فعالیت های فرهنگی در جهاد دانشگاهی افزود: سازمان هایی که خلاقیت و نوآوری یکی از فاکتورهای مهم و درخور توجه در کارشان محسوب می شود، هیچگاه به گذشته رضایت نداده و همواره با بهره گیری از ساز و کارهای خلاقانه، تغییر در نگرش و رفتار را سرلوحه امور خویش می دانند.
وی ادامه داد: یکی از واحدهای هر سازمان پویا، روابط عمومی آن سازمان است و اگر این واحد، برخوردار از پویایی و خلاقیت باشد، می تواند تحرک و نشاط را به تمامی سازمان منتقل سازد.
در این نشست مدیران و اعضای معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی استان مرکزی به بیان نظرات و دیدگاه های خود پرداختند.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه