امروز دوشنبه 30 بهمن 1396 -
اخبار : عمومی

بازدید معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور

رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش، ۲۴ بهمن‌ماه، همراه با محمدرضا سیفی سرپرست دفتر آموزش و پرورش عشایر از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور و مراکز تابعه آن همچون خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، بازدید کرد و در جریان فعالیت بخش‌های مختلف این سازمان قرار گرفت.
تاریخ : چهار شنبه 25 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی به نقل از سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور، معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از مجموع فعالیت‌های صورت گرفته در این سازمان ابراز خرسندی کرد و گفت: فعالیت‌های این سازمان بسیار ارزنده و چشم‌گیر است و جای آن دارد که بیشتر به جامعه دانشگاهی و معلمان معرفی شود.
حکیم‌زاده در این بازدید علاوه بر آشنایی با سرویس‌های مختلف خبرگزاری ایکنا، فعالیت‌‌های بین‌المللی این خبرگزاری که بخشی از آن انتشار اخبار دینی به ۱۶ زبان زنده دنیا است، انتشار دو هفته‌نامه رایحه با محور شخصیت‌ها و موضوعات دینی روز، تجلیل از شخصیت‌های مهم قرآنی با عنوان مجموعه نشست‌های ظهر دلنشین و ...، با فعالیت‌های سازمان قرآنی دانشگاهیان و زیر مجموعه‌های این سازمان از جمله مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی، مرکز آموزش‌های قرآنی و مرکز پژوهش‌های قرآنی آشنا شد.
معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در دیدار با حمید‌صابر فرزام، رییس سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور از مجموع فعالیت‌های صورت گرفته در این سازمان ابراز خرسندی کرد و گفت: فعالیت‌های این سازمان بسیار ارزنده و چشم گیر است و جای آن دارد که بیشتر به جامعه دانشگاهی معرفی شود.
وی قرآن کریم را برنامه درسی زندگی خواند و گفت: تمام فرصت‌های تربیتی برای انسان در قرآن کریم ایجاد شده است و مبنای نظری هیچ موضوعی را نمی‌توان یافت که در این کتاب آسمانی مطرح نشده باشد.
حکیم‌زاده با تأکید بر اینکه اصول اساسی زندگی انسان که می‌تواند سبب راهگشایی و سعادت باشد در قرآن کریم بیان شده، اما میزان بهره‌مندی ما از آن بسیار محدود است، گفت: خداوند؛ خود، پیامبر اکرم(ص) و کتاب قرآن کریم را رحمت معرفی می‌کند و اگر انسان بتواند از این رویکردها بهره‌مند شود، به طور حتم سعادتمند است.
وی با بیان اینکه کارهای پراکنده قرآنی که در کشور صورت می‌گیرد راهگشا نیست، گفت: نیاز به تغییر نگرش داریم؛ مهجور ماندن قرآن یک واقعیت است و فعالیت‌های قرآنی بعضا به نمایش تبدیل شده است؛ سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور که چنین تولیدات علمی و قرآنی مدونی دارد باید به معرفی خود و فعالیت‌هایش بپردازد تا نه تنها جامعه دانشگاهی بلکه همه اساتید و معلمان نیز از این فعالیت‌ها بهره‌مند شوند.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه