امروز دوشنبه 30 بهمن 1396 -
اخبار : فرهنگي

مراسم اختتامیه سوگواره "سفر تا صفر" برگزار شد

سوگواره ملی "سفر تا صفر" که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه قم و با همکاری جهاددانشگاهی استان قم برگزار شد، 24 بهمن ماه در تالار شیخ مفید دانشگاه قم با حضور معاونین فرهنگی دانشگاه قم و جهاددانشگاهی واحد استان قم طی مراسمی و با معرفی نفرات برگزیده و تجلیل از آنها پایان یافت.
تاریخ : چهار شنبه 25 بهمن 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد استان قم، در بخش شعر نفرات اول آقایان پویا اقرائی و محسن کاویانی، نفرات دوم مجتبی خرسندی و محمدحسین ملکیان و نفرات سوم سمانه خلف زاده و پیام جهانگیری معرفی شدند.
در بخش داستان مرضیه پژوهان فر به عنوان نفر اول، ریحانه کشت کاران نفر دوم و مجتبی صفدری به عنوان نفر سوم برگزیده شدند.
در بخش عکس اسحاق آقایی، علی اصغر یوسفی و حامدراستی به ترتیب مقام های اول تا سوم این بخش از سوگواره را کسب کردند.
در بخش مقاله پژوهشی کسی حایز مقام اولی نشد و موسی‌الرضا حیدری و محسن پرویش به عنوان نفرات دوم و سوم معرفی شدند.
در رشته خوشنویسی نیز مصطفی عابدینی مقام اول، حامد فقیهی مقام دوم و هادی هنردوست و سیدطاها حسین زاده به صورت مشترک مقام سوم را کسب کردند.
برگزیدگان بخش پوستر مجتبی صمدیان و عادل کریمی نیا به ترتیب نفرات دوم و سوم معرفی شدند؛ در این رشته کسی رتبه اول را کسب نکرد.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه