امروز سه شنبه 03 بهمن 1396 -

انعقاد تفاهم نامه علمی و بین المللی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران با مرکز گیاه شناسی دانشگاه کاگلیاریای ایتالیا

در راستای تحقق اهداف و رسالتهای مرکز، تفاهم نامه همکاریهای مشترک علمی و بین المللی میان مرکز گیاه شناسی دانشگاه کاگلیاریای ایتالیا و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران وابسه به جهاددانشگاهی منعقد شد.
تاریخ : يكشنبه 24 دي 1396

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی  دکتر سید ابوالحسن شاهزاده فاضلی، رییس مرکز در خصوص عقد این تفاهم نامه گفت:ازآنجا که  یکی از برنامه های  مرکز ايجاد تعامل علمي و روابط  با مراكز علمی و معتبر بين‌المللي جهت ارتقاء موقعيت علمي – پژوهشي مركز در سطح ملي،  منطقه اي و جهاني است. در همین راستا مرکز ضمن بررسی پتانسیلهای علمی و حوزه تخصصی این مرکزموفق به ایجاد ارتباطات بسیار خوب با این مجموعه شد.
وی افزود: طرفین پس از بررسی های لازم جهت انجام همکاریها، تفاهم نامه ای را در خلال بازدید 2 نفر از متخصصان این مجموعه تحقیقاتی از مرکز منعقد نمودند.
 در این تفاهم نامه  نسبت به اصول همکاری علمی، از لحاظ فعالیت های مشترک در جهت حفظ منافع متقابل هر دومجموعه، توافق حاصل شد.
شاهزاده فاضلی تصریح کرد: تبادل پژوهشگر،انجام نشست های علمی، طرحهای پژوهشی مشترک و ... از جمله مفاد این تفاهم نامه است.
گفتنی است، مرکز گیاه شناسی دانشگاه کاگلیاریای ایتالیا مسئول مدیریت علمی پروژه ها در ساردینیای ایتالیا می باشد. و موضوعات تحقیقاتی آن شامل تنوع زیستی و مطالعات گلخانه ای و مزرعه ای فلور گیاهان آوندی مدیترانه ای و مطالعات طبقه بندی و سیستماتیک گیاهی تاکسون های ساردینیایی است.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه