امروز سه شنبه 03 بهمن 1396 -
اخبار : عمومی

در جلسه شورای مرکزی سازمان دانشجویان صورت گرفت؛ اعطای موافقت قطعی شعبه سازمان دانشجویان به جهاددانشگاهی لرستان/ موافقت اصولی برای راه اندازی شعبه سازمان در جهاددانشگاهی شهید بهشتی، علم و صنعت و قم

در سی و هفتمین جلسه شورای مرکزی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی مجوز موافقت قطعی شعبه این سازمان در لرستان صادر شد.
تاریخ : يكشنبه 24 دي 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، در سی و هفتمین جلسه شورای مرکزی سازمان، در خصوص موافقت درخواست راه اندازی و آغاز به کار شعبه برای تعدادی از واحدها بحث و بررسی شد.
بر اساس شرایط تعیین شده برای اعطای موافقت اصولی شعبه های سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی در جهاددانشگاهی شهید بهشتی، جهاددانشگاهی علم و صنعت، جهاددانشگاهی استان قم تصویب شد.
همچنین پس از بررسی درخواست تبدیل موافقت قطعی برای شعب سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد لرستان و جهاددانشگاهی واحد یزد، مجوز موافقت قطعی شعبه سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی استان لرستان صادر شد.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه