امروز سه شنبه 03 بهمن 1396 -
اخبار : فرهنگي

گردآوری و ترجمه کتاب "مبانی شناسایی پلی فازیک گونه های میکربی" توسط مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران

کتاب "مبانی شناسایی پلی فازیک گونه های میکربی" توسط محققان بانک میکروارگانیسم های مرکز ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران ترجمه و گردآوری شد و در سازمان انتشارات جهاددانشگاهی به چاپ رسید.
تاریخ : يكشنبه 24 دي 1396

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، شناسایی میکروارگانیسم های جدید، راهکاری ارزشمند برای توسعه منابع زیستی و ژنتیکی محسوب شده و از این طریق می توان به طیف وسیعی از محصولات زیستی دست یافت.
کتاب "مبانی شناسایی پلی فازیک گونه های میکربی" حاصل تلاش محققان مرکز ملی ذخایر ژنتیکی و زیستی ایران، با هدف ارایه اصول استاندارد روش های شناسایی پلی فازیک میکروارگانیسم ها تهیه و ارایه شده است. بدیهی است که این نوشته مروری بر مهم ترین عناوین سیستماتیک میکربی متمرکز است و توصیه می شود که علاقه مندان سیستماتیک میکربی به کتب مرجع و استاندارد جهت شناسایی و طبقه بندی میکرب ها مراجعه نمایند.
این کتاب به روان پاک دکتر فریدون ملک زاده که از پیشروان سیستماتیک میکربی به شمار می آید، تقدیم می شود.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه