امروز سه شنبه 03 بهمن 1396 -
اخبار : فرهنگي
به همت مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران:
مقالات دوازدهمین همایش ملی "خلیج فارس" در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه می شود

تمام مقالات پذیرفته شده در دوازدهمین همایش ملی علمی-فرهنگی خلیج فارس در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه می شود.
تاریخ : يكشنبه 24 دي 1396

به گزارش روابط عمومی مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران، رحیم یعقوب زاده رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران و برگزار کننده همایش از نمایه مقالات پذیرفته شده دوازدهمین همایش ملی علمی- فرهنگی خلیج فارس در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) خبر داد و گفت: پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) یک سامانه اطلاع رسانی علمی است که در صدد رتبه‌بندی دانشگاه‌های ایران و جهان اسلام و تجزیه و تحلیل مجلات علمی کشورهای اسلامی بر اساس معیارهای علم سنجی معتبر اسلامی می‌باشد. ایران با تولید ISC، بعد از ایالات متحده که ۶۰ سال در مطالعات استنادی تجربه دارد و نیز بعد از کشور هلند، سومین نظام استنادی جهان را بنیانگذاری کرده‌ است.
وی گفت: در این راستا علاوه بر انتشار مقالات منتخب در کتاب مجموعه مقالات همایش (فارسي و انگليسي) و ارایه گواهی نامه، تمامی مقالات منتخب همایش در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام نمایه می شود.
رییس مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران در پایان گفت: علاقمندان می توانند با مراجعه به صفحه همایش مذکور در این پایگاه به آدرس (http://conf.isc.gov.ir/persiangulf) اطلاعات همایش را مشاهده کنند.
همچنین علاقمندان می‌توانند برای ارسال مقالات علمی خود و کسب اطلاعات بیشتر به سایت  www.persiangulf-co.ir مراجعه نمایند یا مقالات خود را از طریق ایمیل  persiangulf-co@istta.ir و یا ادمین کانال مرکز گردشگری علمی-فرهنگی دانشجویان ایران به آدرس ISTTA2@ارسال کنند.

صفحه جهاددانشگاهی در آپارات
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه