امروز دوشنبه 30 مرداد 1396 -

بازديد مشاور استاندار خوزستان از مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهي

مشاور برنامه‌ريزي، بودجه و منابع انساني استاندار خوزستان به همراه دكتر كرم‌زاده و دكتر صفايي مقدم، اعضاي هيات علمي دانشگاه شهيد چمران اهواز، از مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان بازديد كردند.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومي سازمان جهاددانشگاهي خوزستان، سيدعليرضا علوي سرپرست این سازمان در حاشيه اين بازديد با اشاره به خدمات درماني اين مركز، گفت: مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان با اعتباري بيش از 8 ميليارد تومان و با هدف ارائه خدمات درماني به زوج‌هاي نابارور در اهواز راه‌اندازي شد و در مسير ساخت و تجهيز اين مركز كمتر از يك ميليارد تومان از بودجه‌هاي استاني استفاده شده و عمده بودجه مورد نياز، از سوي جهاددانشگاهي تامين گردیده است.
وي افزود: جهاددانشگاهي با هدف ارائه خدمات درماني به هم‌استاني‌ها و همچنين استان‌ها و كشورهاي مجاور، اين مركز را راه‌اندازي كرده و هم‌اكنون نيز تعرفه‌هاي درماني مركز، حداقلي است. مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهي خوزستان قابليت تبديل شدن به قطب توريسم‌درماني منطقه را دارد، زيرا نرخ ناباروري در استان‌هاي هم‌جوار و همچنين كشورهاي همسايه مانند عراق بالاست و در چنين شرايطي اگر مركز به طور كامل تجهيز شود و در خصوص خدمات هتلينگ بيماران نيز اقداماتي انجام شود، بسياري از زوج‌هاي نابارور از كشورهاي همسايه براي درمان به خوزستان سفر خواهند كرد.
سرپرست سازمان جهاددانشگاهي خوزستان با بيان اينكه در مدت دو سال فعاليت مركز، بيش از 200 نوزاد با استفاده از روش‌هاي درمان ناباروري متولد شده‌اند، تصريح كرد: بسياري از زوج‌هاي نابارور با خطر آسيب‌هاي اجتماعي مانند طلاق مواجه‌اند و در صورت درمان اين افراد، از وقوع طلاق و بسياري مشكلات خانوادگي ديگر جلوگيري مي‌شود.
علوي گفت: در حال حاضر تجهيزات مورد نياز براي انجام عمل‌هاي درماني در مركز وجود دارد و روزانه تعداد زيادي عمل جراحي انجام مي‌شود، ولي براي ارائه خدمات تكميلي به بيماران و همچنين توسعه توريسم‌درماني، نيازمند حمايت‌هاي استاني هستيم.
دكتر يدالله مهرعليزاده مشاور برنامه‌ريزي، بودجه و منابع انساني استاندار خوزستان نيز در اين بازديد گفت: خوشحالم كه چنين مركزي در استان خوزستان ايجاد شده است، زيرا نرخ بي‌كاري در استان خوزستان نسبت به متوسط كشوري بيشتر است و در چنين شرايطي، به دنبال فرصت‌هايي براي ظرفيت‌سازي و ايجاد اشتغال در استان هستيم. مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان نيز در كنار ارائه خدمات درماني به بيماران، اشتغال نيز ايجاد كرده است.
وي با اشاره به تدوين سند اشتغال استان خوزستان، افزود: بسياري از مديران و دستگاه‌هاي دولتي در برخي مواقع محافظه‌كار مي‌شوند و ميل به تغيير در آنها كم مي‌شود، اين در حالي است كه مديران جوان، علاقمند تغيير هستند و در نتيجه مي‌توانند كارهاي خلاقانه‌اي انجام دهند. مجموعه جهاددانشگاهي خوزستان نيز از تركيب مديريتي جواني برخوردار است و در نتيجه مي‌توان اميدوار بود كه كارهاي موثري انجام دهد.
مهرعليزاده با اشاره به عزيمت بسياري از بيماران به استان‌هاي ديگر براي درمان ناباروري، تصريح كرد: حمايت از مركز درمان ناباروري جهاد دانشگاهي خوزستان بايد در اولويت قرار گيرد تا بيماران ديگر نيازمند انجام سفرهاي درماني نباشند. اين مركز ظرفيت ايجاد زنجيره توليد را دارد.
وي افزود: جهاددانشگاهي مجموعه‌اي با فعاليت‌هاي متنوع است و روز به روز نيز گستره فعاليت‌هاي اين نهاد بيشتر مي‌شود، در چنين شرايطي بايد به اين نكته توجه داشت كه اين مجموعه بايد استراتژي مشخصي براي كسب و كار داشته باشد و نبايد به اميد اعتبارات دولتي بماند، زيرا منابع مالي دولت محدود است و سرجمع اعتبارات استاني نيز كمتر از ميزان تقاضا است.
مشاور برنامه‌ريزي، بودجه و منابع انساني استاندار خوزستان تاكيد كرد: بانك‌هاي استان نيز براي توسعه اشتغال بايد تسهيلات بيشتري ارائه كنند. در حال حاضر ميزان تسهيلات بانكي در مقايسه با سپرده‌هاي مردمي در استان پايين است و بانك‌ها نيز عنوان مي‌كنند كه طرح‌هاي كسب و كاري كه ارائه مي‌شوند، ضعيف هستند. در چنين شرايطي جهاد دانشگاهي بايد با استراتژي مشخص كسب و كار و استفاده از منابع بانكي، فناوري‌هاي جديدي را ارائه دهد.
دكتر اميدعلي شهني كرم‌زاده عضو هيات علمي دانشگاه شهيد چمران اهواز نيز در اين بازديد ضمن ابراز خرسندي از فعاليت مركز درمان ناباروري جهاددانشگاهي خوزستان، گفت: بسياري از بيماران استان خوزستان با صرف هزينه‌هاي زياد براي درمان به تهران و استان‌هاي ديگر سفر مي‌كنند و اين در حالي است كه اگر در همه بخش‌ها، مانند درمان ناباروري، شرايط درمان در استان فراهم شود، از صرف هزينه‌هاي اضافي براي سفرهاي درماني جلوگيري مي‌شود.
همچنين دكتر مسعود صفايي‌مقدم، عضو هيات علمي دانشگاه شهيد چمران اهواز نيز در اين بازديد با اشاره به سابقه فعاليت جهاددانشگاهي و ديگر نهادهاي انقلابي در كشور، تاكيد كرد: همه نهادهاي برآمده از انقلاب بايد خدماتي نوين و متناسب با شرايط روز به جامعه ارائه دهند و اقدام جهاددانشگاهي خوزستان در راه‌اندازي اين مركز و درمان ناباروري در استان قابل تحسين است.
 مديران بخش‌هاي مختلف مركز درمان ناباروري در حاشيه اين بازديد گزارشي از روند فعاليت اين مركز ارائه كردند.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی