امروز شنبه 04 آذر 1396 -
دکتر ایمانی مطرح کرد:
موفقیت سومین کنفرانس وب پژوهی در فضای علمی و تحقیقاتی کشور

رئیس دانشگاه علم و فرهنگ در سومین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی که در دانشگاه علم و فرهنگ برگزار شد، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در این کنفرانس دستاوردهای خوبی را برای توسعه علمی کشور داشته باشیم و در حال حاضر از شواهد و قرائن پیداست این کنفرانس در سومین دوره خود توانسته جای خود را در فضای علمی و تحقیقاتی کشور باز کند.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهادانشگاهی به نقل از ایسنا، دکتر محمدحسین ایمانی خوشخو، اظهار کرد: امیدواریم بتوانیم در این کنفرانس دستاوردهای خوبی را برای توسعه علمی کشور داشته باشیم و در حال حاضر از شواهد و قرائن پیداست این کنفرانس در سومین دوره خود توانسته جای خود را در فضای علمی و تحقیقاتی کشور باز کند، به طوری که در اولین دوره فکر نمی‌کردیم بتواند ذهن محققان داخلی و خارجی را به خود معطوف کند.
رییس دانشگاه علم و فرهنگ افزود: این دانشگاه به عنوان یکی از دانشگاه‌های نسل سه کشور برگزاری چنین همایشی را وظیفه خود می‌داند که بتواند مباحثی را مطرح کند که مورد نیاز علمی کشور است.
وی تصریح کرد: در مجموع این فعالیت‌ها توانسته دانشگاه را با صنعت و بخش‌های اجرایی کشور هماهنگ کند و مخصوصا در حوزه وب که این روزها وارد حوزه‌های خدمات و کسب و کار شده، فعال است.

دریافت مجوز انتشار مجله بین‌المللی وب‌پژوهی از سوی وزارت ارشاد
دبیر سومین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی از دریافت مجوز مجله بین‌المللی وب‌پژوهی از طرف وزارت ارشاد خبر داد و گفت: منتظر مجوز از سوی وزارت علوم هستیم تا نمایه علمی پژوهشی شدن را دریافت کنیم.
دکتر محمدجواد کارگر امروز، اظهار کرد: واژه وب‌پژوهی واژه‌ای است که در حوزه وب کشور جا افتاده است و در حال حاضر در سومین کنفرانس وب‌پژوهی بیش از 148 مقاله دریافت کرده‌ایم که البته در این زمینه کمیت مهم نیست؛ ولی وقتی به وابستگی مقالات توجه می‌کنیم و شرکت‌کنندگان را می‌بینیم، بیشتر شرکت‌کنندگان از دانشگاه‌های سطح یک کشور هستند.
وی افزود: محققان بیش از 10 کشور در این کنفرانس به عنوان نویسنده مقاله شرکت کرده‌اند و از کشورهای مالزی، هند، عمان، آمریکا، آرژانتین و برزیل مقاله داشته‌ایم.
دبیر سومین کنفرانس بین‌المللی وب‌پژوهی در پایان خاطرنشان کرد: امیدواریم این حرکت تداوم داشته باشد و این فعالیت که یک رویداد علمی متکی به دانشگاه است، بتواند در مسیر درست خود حرکت کند.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه