امروز دوشنبه 30 مرداد 1396 -

اجرای طرح "شناسایی نقاط آسیب پذیر و ساختمان های شهری در مقابل آتش سوزی" در کردستان

سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد کردستان از اجرای طرح شناسایی و تعیین مناطق و نقاط آسیب‌پذیر و ساختمان‌های شهری در مقابل بحران آتش سوزی با اولویت اماکن عمومی و تعیین مسیرهای بهینه با استفاده از سیستم اطلاعات جغرافیایی در حریم شهر سنندج خبر داد.
تاریخ : چهار شنبه 30 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد کردستان، چیا سهراب نژاد سرپرست معاونت پژوهشی این واحد اظهار کرد: این طرح با همکاری مرکز خدمات تخصصی GIS جهاددانشگاهی و به سفارش سازمان آتشنشانی استان برای شناسایی مناطق آسیب‌پذیر در مقابل بحران آتش سوزی انجام خواهد شد.
وی افزود: تجربیات به دست آمده از مطالعات قبلي نشان مي‌دهد اگر ضوابط برنامه‌ریزی و اجرایی ایستگاه های آتشنشانی از قبل تعیين نشوند، پس از وقوع بحران، عوامل غيرقابل پیش بيني دخالت كرده و به انواع مختلف بر كيفيت آن اثر مي گذارند.
سهراب نژاد بیان کرد: شهر سنندج به دلیل تمرکز جمعیتی و سرمایه های اقتصادی و اهمیت این شهر در ابعاد گوناگون از یک سو و به سبب وجود داشتن ساختمان‌ها و اماکن عمومی در معرض خطر آتش سوزی از سوی دیگر، ضرورت و اهمیت مطالعه و برنامه‌ریزی دقیقی را برای کاهش آسیب‌های انسانی، اجتماعی و اقتصادی ناشی از آن طلب می کند.
وی گفت: یکی از مسایلی که همواره مورد توجه سازمان‌های مسوول در مدیریت بحران آتش سوزی را دارد، شناسایی مناطق و نقاط در معرض خطر آتش سوزی و انتخاب مسیرهای بهینه جهت دسترسی سریع‌تر آتش‌نشانان به مناطق و جمعیت های آسیب دیده از سانحه است.
سرپرست معاونت پژوهشی جهاددانشگاهی واحد کردستان عنوان کرد: شهر سنندج از جمله شهرهایی است که با حجم بالا و تراکم زیاد جمعیت و توسعه پهنه شهری از یک سو و از سوی دیگر مجاورت با مراکز اقتصادی و تجاری و انتخاب این شهر به عنوان مرکز استان و درصد بالای حوادث، نیاز مبرمی به خدمات رسانی بهینه و مطلوب آتش نشانی و ایمنی دارد.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی