امروز دوشنبه 30 مرداد 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

رئیس جهاددانشگاهی واحد اصفهان خبر داد: ایجاد زیرساخت‌های تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در واحد اصفهان

محمود مرآثی در نشست مشترک با معاون رییس جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش‌آموختگان از ایجاد زیرساخت‌های لازم برای تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در واحد اصفهان در سال جدید خبر داد.
تاریخ : سه شنبه 29 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد اصفهان، نشست مشترک هم‌اندیشی معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌‎سازی و اشتغال دانش آموختگان و رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان به همراه معاونان این واحد روز شنبه 26 فروردین ماه برگزار شد.
محمود مراثی رییس جهاددانشگاهی واحد اصفهان با اشاره به فعالیت‌های این واحد در عرصه‌های مختلف، گفت: یکی از برنامه‌های مهم این واحد در سال 96 پیگیری و فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم برای تاسیس شرکت‌های دانش بنیان است.
معاون رییس جهاددانشگاهی و رییس سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش‌آموختگان در این جلسه با اشاره به نام‌گذاری سال96 به نام سال "اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال"، اظهار کرد: باید با بهره‌گیری از توانایی و ظرفیت‌های موجود جهاددانشگاهی در راستای تحقق این شعار و به خصوص اشتغال، گام‌های اساسی برداشت.
دکتر بیجندی با اشاره به فعالیت شرکت‌های مختلف در زیر مجموعه جهاددانشگاهی، افزود: یکی از برنامه‌‎های مهم جهاددانشگاهی در سال جاری، سامان دهی وضعیت این شرکت‌ها است.
وی بیان کرد: نگاه کلان این نهاد باید به این شرکت‌ها برمبنای نگاه تجاری سازی و ایجاد اشتغال باشد و برهمین اساس جهاد از پژوهش‌هایی که قابلیت تجاری سازی داشته باشند، حمایت خواهد کرد.
بیجندی با اشاره به فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، گفت: تاسیس این شرکت‌ها باید بعد از طی پروسه‌های لازم انجام شود، یعنی اینکه ابتدا یک دانش فنی به بلوغ برسد و به بازارعرضه شود تا بتوان آن را در قالب شرکت دانش بنیان دنبال کرد.
سرپرست سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاد دانشگاهی با اشاره به فعالیت واحدهای جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان و جهاددانشگاهی واحد اصفهان در عرصه‌های فنی مهندسی، علوم انسانی و پزشکی، گفت: هر دو واحد باید به صورت متوازن رشد کنند و واحد اصفهان به تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در عرصه علوم انسانی و پزشکی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به ضرورت تاسیس مراکز مشاوره و هدایت شغلی، افزود: این مرکز در شناسایی ظرفیت‌ها و استعدادهای دانشجویان برای ایجاد فرصت‌های شغلی بسیار موثر خواهد و برهمین اساس در 12 اردیبهشت ماه سال جاری، مرکز مشاوره و هدایت شغلی از سوی جهاددانشگاهی راه اندازی خواهد شد.
همچنین مدیر شعبه سازمان تجاری سازی و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی واحد اصفهان گفت: در طی سه سال گذشته توانسته‌ایم ارتباط خوب و تاثیرگذاری را با نهادها، سازمان‌ها  و مسئولان ارشد استانی مرتبط با حوزه اشتغال و کارافرینی برقرار کنیم که این امر باعث تسهیل فعالیت‌ها شده است.
هومن سراج با اشاره به ظرفیت شهرستان‌های استان اصفهان، ادامه داد: توسعه فعالیت های این شعبه در شهرستان‌ها یکی از برنامه‌های واحد اصفهان است که تاکنون شاهد برگزاری چندین همایش و کارگاه اموزشی اشتغال محور در شهرستان زرین شهر بوده ایم.
وی با اشاره به فعالیت سه گروه مطالعاتی  مرتبط با حوزه های علوم انسانی و پزشکی در معاونت پژوهشی این واحد، گفت: فراهم نمودن زیرساخت‌های لازم برای تاسیس شرکت‌های دانش بنیان در دستور کار این واحد قرار گرفته است که اکنون در حال مطالعه و بررسی این مهم هستیم.

آیین نامه پیشنهادی کانون تفکر راهبردی جهاددانشگاهی