امروز يكشنبه 26 آذر 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

در نشست مشترک معاون رئیس جهاددانشگاهی و دبیر جشنواره شیخ بهایی مطرح شد؛ گسترش همکاری‌های جهاددانشگاهی با این جشنواره‌

در جلسه‌ی معاون رئیس جهاددانشگاهی و رئیس سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان با دبیر سیزدهمین جشنواره‌ی شیخ‌بهائی بر گسترش همکاری‌ها و مشارکت جهاددانشگاهی در جشنواره‌ تأکید شد.
تاریخ : سه شنبه 29 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی واحد صنعتی اصفهان، دبیر سیزدهمین جشنواره‌ی شیخ‌بهائی در این دیدار ضمن تشریح مراحل برگزاری جشنواره‌ و اقدامات انجام‌شده گفت: سه طرح فناوری از جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بخش جذب سرمایه‌گذار شرکت داده شده است. همچنین این واحد به عنوان سرمایه‌گذار معنوی و ارائه‌ دهنده ی خدمات آزمایشگاهی و کارگاهی در طرح‌هائی که با اهداف، برنامه‌ها و فعالیت‌های گروه‌های پژوهشی جهاددانشگاهی همخوانی داشته باشند مشارکت خواهد داشت.
دکتر خسروی افزود: باتوجه به پتانسیل موجود در مجموعه‌ی بزرگ جهاددانشگاهی علاوه بر استقبال از حضور و همکاری جهاددانشگاهی در جشنواره‌ی سال جاری، اظهار امیدواری نمود: در جشنواره‌های سنوات آینده همکاری و مشارکت این نهاد انقلابی گسترش و از تجارب و دانش جهاددانشگاهی استفاده‌ی مطلوب گردد.
گفتنی است، در این جلسه اختصاص فضائی مناسب به مرکز اطلاع‌رسانی بازار کار به منظور اطلاع‌رسانی جشنواره‌ی شیخ‌بهائی، حضور تعداد 25 نفر از مدیران پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و مدیران شعب ستفای جهاددانشگاهی در بخش‌های ویژه‌ی جشنواره‌، پذیرش سه طرح فناوری جهاددانشگاهی واحد صنعتی اصفهان در بخش جذب سرمایه‌گذار همچنین حضور این واحد به عنوان حامی و سرمایه‌گذار طرح‌های داوری شده در جشنواره‌، همچنین گسترش مشارکت و همکاری مجموعه‌ی جهاددانشگاهی در جشنواره‌های آینده از جمله توافقات این دیدار بود.
در این جلسه رئیس و معان پژوهشی واحد صنعتی اصفهان، مدیر اداره‌ی پارک‌ها و مراکز رشد علم و فناوری ستفا نیز حضور داشتند.

جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه