امروز شنبه 04 آذر 1396 -
اخبار : آموزش

از سوی جهاددانشگاهي چهارمحال و بختياري صورت می گیرد؛ برگزاری سومين آزمون دوره هاي غيرحضوري شهرداري هاي استان

براساس تفاهم‌نامه بين جهاددانشگاهي چهارمحال و بختیاری و دفتر امور شهري استانداري، این واحد سومين آزمون دوره هاي غيرحضوري شهرداري هاي استان را برگزار مي‌کند.
تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومي جهاددانشگاهي استان چهارمحال و بختياري، خليلي رئيس این واحد، گفت: براساس تفاهم‌نامه بين جهاددانشگاهي چهارمحال و بختیاری و دفتر امور شهري استانداري، آزمون دوره‌هاي غيرحضوري شهرداري‌هاي استان برگزار مي‌گردد.
خليلي افزود: اين آزمون براي کارکنان شهرداري‌هاي استان با عناوين "سيستم مديريت دفع و بازيافت مواد زائد جامد شهري"، "مديريت بحران شهري" و "مديريت حمل و نقل شهري"، برگزار مي گردد.
وي گفت: کارکنان شهرداري هاي استان مي توانند با مراجعه به سايت www.jchb.ir در آزمون ثبت نام نمايند.
خليلي افزود: مرکز تخصصي فناوري اطلاعات جهاددانشگاهي استان سامانه مربوط به ثبت نام و برگزاري آزمون به صورت الکترونيکي را طراحي و دوره هاي اول و دوم آزمون هاي غيرحضوري شهرداري هاي استان را در سال 1395 با موفقيت برگزار کرده است.
گفتنی است، مرکز تخصصي فناوري اطلاعات جهاد دانشگاهي استان مجوز فعاليت خود را در سال 1395 دريافت نموده و آمادگي دارد تا طراحي و پياده سازي سامانه هاي الکترونيکي تمامي دستگاه‌هاي اجرايي استان را برعهده بگيرد.

نشست رييس جهاددانشگاهي و معاونان وي با اعضاي اين نهاد
جهاددانشگاهی و واحدهای سازمانی آن در یک نگاه