امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -
اخبار : فرهنگي

رئیس پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش: آثار برتر پنجمین جشنواره برای تولید و ورود به بازار حمایت می‌شوند

رئیس پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش از حمایت آثار برگزیده این دوره از جشنواره برای تولید و ورود به بازار پوشاک و مد و لباس کشور خبر داد.
تاریخ : دوشنبه 28 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد هنر، بهزاد رشیدی رئیس پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش درباره روند برگزاری این دوره از جشنواره گفت: این رویداد فرهنگی و هنری حرکتی خلاقانه بود که از سال‌های گذشته در مجموعه جهاد دانشگاهی هنر شکل گرفته و با هدف ایجاد انگیزه در میان طیف گسترده ای از دانشجویان در رشته‌های گوناگون هنری برای کمک به بهبود کیفیت مد و لباس و فرهنگ پوشش کشورمان گام‌هایی را تا به امروز برداشته است.
بهزاد رشیدی با اشاره به ورود برخی طرح‌های ناهنجار و غیرمتعارف با فرهنگ ایرانی از دیگر کشورها در حوزه مد و لباس، اظهار داشت: بی تردید یکی از دستاوردهای این جشنواره، جلب توجه مسئولان به توانایی و قابلیت دانشجویان عرصه هنر برای مقابله با تهاجم فرهنگی بوده و اینکه قشر دانشجو و هنرمندان جوان می توانند با استفاده هنرهای مختلفی همچون انواع رودوزی ها، چاپ سیلک، چاپ روی پارچه، نقاشی، باتیک و... به شکل مناسبی، مفاهیم مرتبط با فرهنگ اسلامی و ایرانی را منتقل نمایند و طرح ها و نماد ها و نقوش ایرانی و اسلامی را جایگزین طرح‌های ناهنجار و غیرمتعارف موجود بر روی تی شرت ها موجود در بازار نمایند.
رئیس پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش ادامه داد: در این جشنواره پوشش تی شرت در نظر گرفته شده است که هم کاربردی بوده و عمومیت دارد و هم حداقل در یک نیمه سال پوشش غالب جوانان در جامعه می باشد.
وی با اشاره به رشد کمی و کیفی آثار رسیده به این دوره از جشنواره، از حمایت آثار برگزیده این دوره از جشنواره برای ورود به بازار مد ولباس کشور خبر داد و گفت: امیدواریم با همراهی مؤثر تولیدکنندگان پوشاک با این دوره از جشنواره و نظر به قول مساعد دبیر کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور، بتوانیم آثار منتخب این دوره از جشنواره را برای تولید و ورود به بازار پوشاک داخلی حمایت کنیم.
رشیدی در ادامه به تشکیل شبکه‌ای از رابطان پنجمین جشنواره نقش تن‌پوش در دانشگاه‌های منتخب کشور اشاره و ادامه داد: وجود این شبکه ارتباطی و انتشار پیام و فراخوان این دوره از جشنواره در سطح کشور موجب شد تا پیش از برگزاری این رویداد، چند کارگاه طراحی و تولید آثار هنری بر روی تی‌شرت در شهرهایی همچون تبریز، سنندج و تهران برگزار شود.
وی گفت: در این دوره رقابت بین حدود 500 اثر و هنرمندان و دانشجویانی از سراسر کشور است و در نیمه دوم اردیبهشت ماه مراسم تقدیر از برگزیدگان برگزار می شود.
رئیس جشنواره نقش تن‌پوش افزود: یکی از ویژگی های این دوره از جشنواره هدف دار شدن جشنواره است و سعی شده آثار هنری در موضوعات و محورهایی همچون ارزش‌های انسانی، کمک به هم‌نوع، موضوعات آیینی، انقلاب اسلامی، ایثار و شهادت و زنگی شهری جهت دهی شوند.
رئیس جهاددانشگاهی دانشگاه هنر همچنین با اشاره به ضرورت نمایش این آثار برای مخاطبان در سطح جامعه، افزود: امسال سعی خواهد شد آثار منتخب و برگزیده این دوره و حتی آثار برگزیده دوره های قبلی جشنواره نقش تن پوش در قالب نمایشگاه هایی، به نمایش عمومی در ‌آیند.
رشیدی در خاتمه گفت: امید است جشنواره نقش تن‌پوش بتواند گام‌های مؤثری در زمینه الگوسازی و ترویج استفاده از نقوش برآمده از فرهنگ اسلامی و ایرانی در عرصه مد و لباس کشورمان برداشته و نگاه دو سویه هنری و شناسایی ذائقه جامعه بتواند ما را در ورود طرح‌های منتخب جشنواره به بازار یاری رساند.
گفتنی است، پنجمین جشنواره نقش تن پوش با همکاری کارگروه ساماندهی مدو لباس ایرانی و اسلامی وزارت ارشاد، انجمن موسسات مد و لباس کشور، ستاد توسعه فناوری نرم و هویت ساز ریاست جمهوری و وزارت علوم فناوری و تحقیقات، به دبیری الهام زایجانی، اردیبهشت ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کاروان اربعین