امروز شنبه 09 ارديبهشت 1396 -
اخبار : تجاری سازی فناوری و اشتغال

آغاز همکاری مشترک شرکت عضو پارک علم و فناوری البرز با پژوهشکده توسعه صنایع شیمایی ایران

طی نشستی مشترک با حضور روسای پارک علم و فناوری البرز، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران و مدیر عامل شرکت صنایع شیمی ساختمان آبادگران همکاری مشترک این شرکت عضو پارک با پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران آغاز گردید.
تاریخ : يكشنبه 27 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز، شرکت صنایع شیمی ساختمان آبادگران عضو پارک علم و فناوری البرز به منظور انجام پروژه های تحقیقاتی مشترک، تجاری سازی صنعتی طرح های دانش بنیان و بهره مندی از امکانات و تجهیزات متقابل، همکاری خود با پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران را آغاز نمود.
مهندس مجذوب مدیر عامل شرکت آبادگران ضمن معرفی کامل شرکت آبادگران و تاکید بر اهمیت دقت و صحت در تحقیقات، تولید و کنترل کیفیت محصولات این شرکت، به توانمندی های موجود در این شرکت اشاره نمود و گفت: ما در آبادگران تمایل بسیاری داریم تا امسال بتوانیم در زمینه های تولید محصولاتی که در صنایع مختلف به خصوص پتروشیمی، نفت و گاز کاربرد دارند فعالیت نماییم و بتوانیم پروژه های تحقیقاتی مشترکی را با پژوهشکده انجام داده و تا پایان سال 96 حداقل دو پروژه تحقیقاتی مشترک را صنعتی نماییم.
دکتر کمبرانی رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران نیز با اشاره بر پایه تحقیقاتی پژوهشکده و لزوم تجاری سازی پروژه های تعریف شده، نسبت به ایجاد همکاری مشترک با بخش خصوصی در پروژه های تحقیقاتی، برگزاری دوره های آموزشی تخصصی مشترک و بهره‌مندی از امکانات دو مجموعه تاکید داشتند.
در این جلسه که به مدت 2 ساعت در دفتر مهندس ربانی رئیس پارک علم و فناوری البرز برگزار گردید،‌ دکتر کمبرانی رئیس پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی ایران،‌ مهندس زینالی مدیر اداره تحصیلات تکمیلی پژوهشکده،‌ مهندس مجذوب مدیر عامل شرکت آبادگران،‌ مهندس محرابی معاون فناوری آبادگران و مدیران پارک علم و فناوری البرز حضور داشتند.