امروز جمعه 02 تير 1396 -
اخبار : فرهنگي

فراخوان برترین‌ محصولات نوآورانه اسلامی- قرآنی تمدید شد

مهلت ارسال ایده ها و محصولات نوآورانه اسلامی ـ قرآنی به مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی سازمان فعالیت های قرآنی دانشگاهیان کشور وابسته به جهاددانشگاهی جهت داوری، انتخاب ایده برتر و اعزام گروه های برتر به نمایشگاه بین المللی کوالالامپور تمدید شد.
تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی سازمان فعالیتهای قرآنی دانشگاهیان کشور، دومین کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی کارآفرینان اسلامی ۲۱ اردیبهشت ماه در کشور مالزی برگزار می شود و در آن ایده پردازان و کارآفرینانی از سراسر جهان اسلام جدیده ترین ایده های خود را که به صورت محصول اولیه تولید کرده اند عرضه خواهند کرد.
سال گذشته این نمایشگاه در دبی برگزار و تنها یک تیم کارآفرینی از کشورمان به صورت مستقل در این نمایشگاه شرکت کرد. اما در سال جاری مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی جهاد دانشگاهی در تلاش است حضور ایده پردازان خلاق کشور را در این نمایشگاه قوی تر، سازماندهی شده تر و بیشتر کند بر همین اساس سال گذشته "فراخوان برترین محصولات نواورانه اسلامی ـ قرآنی" از سوی این مرکز اعلام شد که بر اساس آن ایده پردازان می توانند ایده های خود را به این مرکز ارسال کنند.
پس از داوری ایده ها از سوی مرکز رشد و شکوفایی فناوری ها و هنر قرآنی، امکان حضور صاحبان پنج ایده برتر در نمایشگاه مالزی فراهم خواهد شد.
اما به توجه به اینکه تعطیلات نوروزی در ارسال آثار وقفه ای ایجاد کرد، مسئولان این مرکز تصمیم گرفتند مهلت ارسال آثار را تا ۱۵ اردیبهشت ماه تمدید کنند تا فرصت بیشتری برای تهیه کلیپ سه دقیقه از ایده و محصول خلاقانه تولید شده فراهم شود.
لازم به ذکر است، تاکنون استقبال خوبی از این فراخوان صورت گرفته و بسیاری از شرکت هایی که در نمایشگاه قرآن حضور داشتند، فرهنگ سراها، واحدهای مختلف جهاد دانشگاهی، مراکز ایده پردازی دانشگاهی و ... برای شرکت در این فراخوان اعلام آمادگی کرده اند.
همچنین "مرکز رشد و شکوفایی فناوری‌ها و هنر قرآنی" در تلاش است با انجام مذاکراتی امکان برگزاری این همایش و نمایشگاه را طی سال آینده در ایران فراهم و از ضمن دعوت از ایده پردازان و استادان کارافرینی امکان برگزاری کنفرانس، همایش و سخنرانی کارآفرینان برتر جهان اسلام را در ایران فراهم کند.
"کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی کارآفرینان اسلامی" خود نیز یک استارتاپ موفق در حال گسترش است.
علاقه‌مندان برای ارسال آثار خود می‌توانند فرم ارائه شده idform.rar را تکمیل و به آدرس quranati@gmail.com ارسال کنند. آدرس دبیرخانه جشنواره تهران، خیابان انقلاب، خیابان قدس، خیابان بزرگمهر، پلاک ۹۸، مرکز رشد قرآنی است و علاقه‌مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره ۶۶۴۱۰۱۸۰ ـ ۰۲۱ تماس حاصل کنند.

برگزاري سومين دوره ضيافت قرآني "معراج" به ميزباني جهاددانشگاهي يزد