امروز يكشنبه 02 مهر 1396 -
اخبار : فرهنگي

به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی؛ جشنواره دانشجویی "حس بی کران ها" برگزار می شود

به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی جشنواره دانشجویی "حس بی کران ها" در دانشگاه های ارومیه برگزار می شود.
تاریخ : شنبه 26 فروردين 1396

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی آذربایجان غربی، این جشنواره با هدف بستر سازی فرهنگی در راستای تاثیر و اهمیت مراسم معنوی اعتکاف، ایجاد انگیزه و شوروشوق و نشاط در بین نسل دانشجو با ابزارهای هدفمند فرهنگی، ترویج وتبلیغ آثار خلق شده از سوی دانشجویان با برپایی نمایشگاه در سطح دانشگاه ها برگزار می شود.
این جشنواره در 3 بخش خاطره نویسی، دلنوشته دانشجویی و عکس برگزار می شود.
دانشجویان علاقمند می توانند آثار خود را تا 10 اردیبهشت 96 به همراه مشخصات کامل خود به Jahad@urmia.ac.ir ارسال نمایند.
لازم به ذکر است به نفرات برتر بخش های مختلف این جشنواره جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

کاروان اربعین